Kомедията “Уиндзорите” с премиера в българския ефир

Ситуацията комедия “Уиндзорите” представя пародийно и сатирично животът на британското кралско семейство. Въпреки че историите са напълно измислени, те са вдъхновени от реални събития. Поредицата се радва на висок зрителски интерес, досега са заснети 3 сезона с 21 епизода. Поредицата е подновена за нов, четвърти сезон, чиито снимки предстои скоро да започнат.

Британският комик и актьор Хенри Енфийл се превъплъщава в образа на принц, а по-късно и крал Чарлз, първородният син и наследник на Елизабет II. В първите три епизода екранният му герой нетърпеливо очаква смъртта на своята майка, за да се възкачи на престола. Хенри е самовлюбен, наивен, прекалено уверен в способностите си и склонен да вярва в комично абсурдни теории без да има познания за света извън монархията.

Актрисата Хайд Гуини вдъхва живот на принцеса, а по-късно и кралица Камила, втората съпруга на Чарлз. Камила е типичният злодей, решена да замести линията за унаследяване на престола със своята. Тя предприема опити да изчисти публичния си имидж, след като е узурпирала позицията на Диана. Майсторски замислените й кроежи често срещат неуспех.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Чаровната Катрин Дрисдейл изпълнява ролята на Меган Маркъл, съпругата на Хари – повърхностна нарцистичка, обсебена от ангажимента си в адвокатската драма “Костюмари”. Желанието на Маркъл да се представи като независима личност противоречи на отчаяните средства, които прилага, за да се омъжи за Хари.

Образите на Кейт Мидълтън и Уилям също са представени сатирично.

Сериалът ще се излъчва всяка делнична вечер в ефира на BTV Comedy oт 24-и ноември от 23.00 часа.

Материалът Kомедията “Уиндзорите” с премиера в българския ефир е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Източник: tvsaga.com

Сподели