предлага удобните си интелигентни отговори на коментарите на Google Документи . Ще видите предложените отговори точно под полето за отговор в нишките за коментари. Все още можете да въведете свои собствени коментари или да редактирате предложен, но избирането на Интелигентен отговор може да ви спести малко време, ако Google предложи такъв, който върши работа.

Интелигентният отговор ще бъде активиран за всички потребители на Документи по подразбиране, въпреки че можете да го изключите чрез секцията Предпочитания на менюто Инструменти. Функцията засега е достъпна само на английски език.

Google добави, задвижван от AI и функции на няколко от своите продукти през последните няколко години, може би най -вече в Gmail. , тези, които добавят коментари в Документи, са успели да използват Smart Compose и автокорекция, така че Google ефективно завършва кръга тук.

Интелигентни отговори на Google Документи в коментари
Google

Интелигентните отговори може , но те често свършват работата, тъй като Google взема предвид контекста, когато предлага предложения. Те също така могат да ви помогнат да избегнете нападания, когато някой предложи да изрежете перфектна шега от вашия документ – не че говоря от личен опит или нещо подобно.

Компаниите, използващи домейн за бързо освобождаване на работно пространство, трябва да започнат да виждат функцията през следващите няколко седмици. Google планира да го разпространи на всички от 13 септември.