Филми и сериали - онлайн
Добре дошли
Вход / Регистрация
loading...

Ние сме баща ти / Fathers' Day (1997)

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено by steishan Игрални филми Комедия
156 Прегледи

Описание

Жанр : Комедия
Режисьор : Айвън Райтман.
В ролите : Робин Уилямс, Били Кристъл, Джулия Луис-Драйфус, Настася Кински, Чарли Хофхеймер, Брус Грийнууд, Джаред Харис, Луис Ломбарди
Линк към IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0119109/
Времетраене : 95 минути

Джак Лорънс (Били Кристъл) е проспериращ адвокат в Лос Анжелис. Той има хубава работа, красива жена, дом, страхотна кола - като се изключи недостигът на търпение, Джак всъщност има всичко, за което мечтае. Дейл Пътли (Робин Уилямс) е на ръба на отчаянието от толкова дълго, че вече започва да свиква със ситуацията. Неосъществен писател, водещ мизерно съществуване в Сан Франциско, Дейл е кълбо от нерви, готово всеки момент да избухне.

Освен за самия себе си, Дейл има нужда да се грижи за някого. Изведнъж, преди да сте си и помислили дори: "Аха - романс от миналото", Джак Лорънс и Дейл Пътли - напълно непознати и противоположни личности, се озовават в една и съща кола. Те остроумничат и премислят всичко за себе си, докато преследват един избягал младеж, който всеки от тях смята за свой син. Робин Уилямс и Били Кристъл, двама от най-смешните актьори на Америка, за пръв път си партнират в главните роли във филма "Ние сме баща ти" - комедия на режисьора Айвън Райтман.

Филми и сериали - Онлайн
RSS