Какво очакваме от Game of Thrones 7

Шести сезон на Game of Thrones приключи едва преди седмици, но всички вече се вълнуват от онова, което седми сезон ще предложи. Засега е ясно, че зрителите е трябва да почакат до лятото на 2017-а година и да се подготвят за по-кратък сезон.

Създателите на сериала обаче изпуснаха още няколко детайла, които разкриват какво може да се случи в бъдеще с герои като Церсей, Бран и Краля на белите бродници.

В края на шести сезон Церсей уби Върховния врабец и Марджъри, което доведе до самоубийството на сина й и възкачването й на Железния трон.

Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайз дадоха повече подробности за това как в седми сезон ще се разкрие какво си е наумила Церсей и какво всъщност иска. Церсей е направила ужасни неща през живота си и може да бъде много жесток човек, а единственото позитивно в характера й беше безкрайната любов към децата. Сега тях ги няма и е интересно да разберем коя е тя без децата си. Именно отговор на този въпрос ще получим в седми сезон.

Говорейки за Бенджен Старк, Бран, Вала и Краля на белите бродници, Бениоф и Уайз допуснаха възможността бродниците да тръгнат на юг от Вала. Те посочват, че Вала не е само физическа преграда пред бродниците, в противен случай те биха успели да я преминат. Двамата обаче не разкриват повече подробности.

Изказването им обаче подхрани фен теориите, според които с преминаването на Бран през Вала, стената ще се срине и ще позволи на белите бродници да преминат. В това има известна логика, ако имаме предвид факта, че след като докосна Бран, Кралят на белите бродници получи достъп до мястото, където живееше Триокия гарван. Белегът от това докосване може да се окаже пагубен за магията, която пази Вала.

Междувременно Софи Търнър намекна, че героинята й Санса би имала две опции в бъдеще - да действа в екип с Джон Сноу или с Кутрето.

Докато чакаме сезон 7, предлагаме ви да надникнете към бъдещето с фен видео, посветено на новите епизоди: 

Commenting disabled.

Свързани статии

Нови статии

Популярни