Метеорологично време се е развил Apple Watch интеграция за неговата домашна фитнес зала, задвижвана от AI, като дава на потребителите лесен начин да проследяват сърдечната си честота по време на тренировки, без да е необходим специален HR монитор. При синхронизиране на носимите устройства потребителите могат да видят и други данни за тях, включително колко калории са изгорили по време на студийни класове, общия обем на тежестите, които са вдигнали, и класирането им в класацията.

Компанията казва, че 70 % от потребителите й притежават iPhone, а 35 % от тази група имат Apple Watch. Имайки това предвид, внедряването на интеграцията на Apple за своя продукт е безпроблемно. В допълнение към възможността за преглед на статистика и данни, синхронизирането на часовника им също ще даде възможност на потребителите да поставят на пауза и да възобновят часовете, както и да управляват тренировките си, без да се налага да ходят до сензорния панел на фитнес залата.

Tempo пусна своя кабинет за домашна фитнес зала Studio, който включва панел със сензорен екран, тренировки с 3D камера, тежести и друго оборудване, в началото на 2020 г. Пандемията доведе до необходимост от решения за домашни тренировки, тъй като фитнес залите по света затвориха, а Tempo беше една от компаниите, които изпитват скок в търсенето. През април компанията повдигнат 220 милиона долара финансиране, за да може да се справи с нарастващия брой поръчки и да даде тласък на усилията си за научни изследвания и развитие.

Тези, които вече имат Tempo Studio и искат да го синхронизират с Apple Watch, ще трябва да се уверят, че и двете устройства, заедно с iPhone, са свързани към една и съща WiFi мрежа. И трите трябва да са близо един до друг. След като са влезли в профила си в Tempo Studio и са изтеглили приложението за часовника, те трябва само да следват стъпките, изложени на своя iPhone.