Третият сезон на сериала „Еуфория“ се отлага

Снимките на третия сезон на една от най-популярните тийнейджърски саги няма да започнат скоро. Работата по новите епизоди на „Еуфория“ се отлага за неопределен период от време, съобщиха официално от филмовата платформа HBO.

Очакваше се „Еуфория“ да се завърне на екран през 2025 г., но сега времето за заснемане на сериите може допълнително да бъде удължено.

„Продуцентът Сам Левинсън остава ангажиран с продукцията, за да създаде изключително интересен трети сезон, като кастингите продължават в търсене на нови лица“, разкриват от HBO и уточняват, че сценарият на новите епизоди също не е готов.

Основна причина за забавянето на снимачния процес са натоварените графици на актьорите, изпълняващи главни роли. Зендая, която се превъплъщава в ролята на наркозависимата Ру, наскоро сложи край на участието си във фантастичната кинолента „Дюн: Част втора“. Джейкъб Елорди, който играе Нейтън, e част от артистичния състав на филмите „Солтбърн“ и „Присила“, а Сидни Суони, която влиза в образа на наивната ученичка Каси, се изявява в трилъра „Безупречен“.

Според медийните спекулации в третия сезон „Еуфория“ основните персонажи ще завършат гимназиалното си образование и действието ще се пренесе в един от големите американски университети.

Сценаристите на сериала са изправени пред голямо предизвикателство заради смъртта на Ангъс Клауд, който почина от свръхдоза наркотици през юли миналата година. В „Еуфория“ той изпълняваше ролята на дилъра Феско.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com