Тимъти Шаламе влиза в образа на певеца Боб Дилън

След грандиозния успех на филмите „Дюн“ и „Уонка“ младата холивудска знаменитост Тимъти Шаламе се завръща на големия екран с нова роля. Младият актьор ще се превъплъти в образа на известния певец и текстописец Боб Дилън.

Кинолентата е озаглавена „Пълна неизвестност“, а сюжетът се фокусира върху първите стъпки на известния изпълнител в света на музикалния шоубизнес.

Режисурата на проекта е поверена на Джеймс Манголд, известен с работа си по мащабни продукции като „Копланд“, „Луди години“ и „Кейт и Леополд“. „Да съм част от екипа на „Пълна неизвестност“ е моя мечта от пет години насам. Развълнуван съм, тъй като снимките вече започнаха, а актьорският състав е изключителен. Благодарен съм на Тимъти Шаламе и неговите колеги, както и на самия Боб Дилън, който сподели с нас своите спомени, мъдрост и уникалния си архив от фотографии“, разкри Манголд.

Филмът ще проследи пътя на Боб Дилън от родния американски щат Минесота до големите концертни зали в Ню Йорк в началото на 60-те години. Ще покаже превръщането на Дилън в една от най-влиятелните личности на поп сцената с музикални произведения, станали химни на антивоенни движения и организации за граждански права.

Заглавието „Пълна неизвестност“ е част от строфа на текста на песента „Like a Rolling Stone“, която е емблематична за Дилън. Заснемането на кинолентата започна в Ню Джърси и ще продължи до юни. Освен Тимъти Шаламе в „Пълна неизвестност“ ще участват и Едуард Нортън, Ел Фанинг и Моника Барбаро.

Източник: tvsaga.com