Съла Тюрколу започна връзка с бизнесмен

През последните седмици атрактивната Съла Тюрколу отново предизвика интереса на светските хроникьори с личния си живот. Папараци заснеха 25-годишната звезда в компанията на бизнесмена Ата Аййълдъз, което породи неизбежни слухове, че са започнали романтична връзка.

Съла не коментира публикациите, но в средата на септември се появи публично с новия си партньор на сватба в Мардин – магнетичния град с каменни къщи в Югоизточна Турция, където се проведоха снимките на обичания сериал „Вятърничав“.

Избраникът на Съла е съосновател на маркетинговата компания „Личе дигитал“, собственик на популярното „Грьон“ кафене в истанбулския елитен квартал „Кадъкьой“, както и на заведението „Хюмалива Чиколата“ в Шишли – богат район с изискани хотели, модни бутици и търговски центрове. В миналото той е имал връзка с инфлуенсърката Бетюл Чакмак.

Преди да започне романс с Ата, Съла изживява кратка сърдечна авантюра с колегата си Алп Навруз (Халил – „Преплетени съдби“). Актьорът слага край на отношенията им в края на 2023 г., като уверява, че причината не е изневяра.

Освен с успех на любовния фронт Тюрколу продължава възхода си и в професионален план. През есенния сезон в южната ни съседка тя ще се завърне на екран в образа на идеалистката Доа в рейтинговата семейна драма „Боровинков шербет“. По време на снимките на сериала се разпространяват публикации, че тя е в романтична връзка с екранния си партньор Доукан Гюнгьор, която артистите отричат. Името на Съла е свързвано и с това на Халил Ибрахим Джейхан, но двамата така и не потвърждават спекулациите.

Източник: tvsaga.com