Моника Белучи с роля в новата версия на „Бийтълджус“

За да го призовете, изречете името му три пъти! 36 години след първото излъчване на успешния филм „Бийтълджус“ на режисьора Тим Бъртън кинолентата се завръща с епично продължение.

Световната премиера на новата версия е насрочена за 5 септември, когато отново ще гледаме на голям екран Катрин О ‘Хара и Уинона Райдър като майка и дъщеря. В емблематичната роля на Бийтълджус се завръща актьорът Майкъл Кийтън. Към звездния състав на продукцията се присъединяват младите таланти Джена Ортега („Уенсдей“) и Артур Конти, както и доказали се изпълнители като Джъстин Теру и Уилем Дефо.

Тим Бъртън е отредил неговата нежна половинка Моника Белучи да се превъплъти в образа на съпругата на Бийтълджус. В края на миналата година Белучи разкри, че има романтична връзка с режисьора.

В продължението на „Бийтълджус“ семейство Дийц ще се завърне в обитаваната от призраци къща на ул. „Уинтър Ривър“. Този път духът на Бийтълджус ще бъде повикан от героинята на Джена Ортега – Астрид, която ще открие на тавана на дома си загадъчен макет на град, който се оказва портал към задгробния живот.

Източник: tvsaga.com