„Костюмари“ – адвокатската драма се завръща със спиноф

Сериалът „Костюмари“ се завръща със спиноф. Продължението се казва „Костюмари: Ел Ей“ (Suits: LA). По план снимките на новите епизоди трябва да започнат в края на март във Ванкувър. Според световните издания премиерата на спинофа ще се появи най-рано следващата година. За главната роля е избран актьорът Стивън Амел. Той е познат на зрителите си с образа на Олив Куин от „Стрелата“.

В центъра на новите епизоди е бившият нюйоркски прокурор Тед Блек (Стивън Амел), който разполага частната си адвокатска практика сред най-влиятелните хора в Лос Анджелис. Блек е харизматичен, и непоколебим юрист, който винаги поставя собствените си нужди над другите. Кантората му специализира в наказателно право, но изпада в кризисна ситуация. Заради това

Блек трябва да преглътне егото си и да започне да се занимава и с дела от развлекателната индустрия – нещо, на което винаги е гледал с презрение.

Екипът му от млади, но способни адвокати, е принуден да спазва неговото основно правило – личният и професионалния живот не трябва да се смесват, което не се случва. Това допълнително изостря атмосферата покрай съдебните им битки.

Всичко това се случва, докато малко по малко се разплита мистерията защо преди години Блек е изоставил Ню Йорк и всички, които е обичал там.

„Костюмари: Ел Ей“ напълно влиза в стила на оригиналния сериал, в който героите смело прекрачват границата, като от колеги стават любовници, след това гаджета и накрая женена двойка.

Поредицата „Костюмари“ се излъчва в продължение на девет сезона – от 2011 до 2019 година. Интересът към поредицата се възроди, след като бе качена в стрийминг платформата Netflix и влезе в топ 10 на най-гледаните им продукции за няколко седмици. Действието на сериала се развива в юридическа кантора в Ню Йорк, която се занимава с корпоративно право.

В поредицата участваха Гейбриъл Махт, Патрик Джей Адамс, Джина Торес, Сара Рафърти и Меган Маркъл.

Все още няма информация дали някой от оригиналния състав ще се включи в спинофа.

Източник: tvsaga.com