Карън Питман напуска екипа на “Просто ей така”

Актрисата Карън Питман напуска сериала „Просто ей така“ преди началото на третия му сезон.

Новината потвърди говорител на Макс, стриймърът, собственост на HBO, който стои зад поредицата.

„За нас беше радост Карън Питман да изиграе умната и зашеметяваща професор Ния Уолъс в първите два сезона на „И просто ей така“, заявява говорителят.

Според световните таблоиди Питман е отказала участие поради ангажиментите ѝ към два други сериала. „Разочаровани сме да съобщим, че натовареният ѝ график не позволява да развием героинята ѝ в сериала. Карън и екранната Ния ще ни липсват, а семейството и феновете на Макс ще я подкрепят в други нейни начинания“, допълват от стрийминг платформата.

Кариерата на Питман започва трудно. Първоначално играе в театрални трупи. Успехът идва, когато попада в киното. Международна слава ѝ носят ролите в сериали като „Къща от карти“ и „Сутрешно шоу“.

В момента 37-годишната актриса е част от сериала „Сутрешно шоу“ на Apple TV+ от 2019 г. и е ангажирана да участва в предстоящия драматичен сериал на Netflix „Завинаги“, чийто снимачен процес тече в момента.

Новината за напускането на Питман идва скоро след като Сара Рамирес, която изпълняваше ролята на противоречивия герой Че Диас, обвини продукцията, че е отстранена от сериала заради това, че гласно е подкрепила Палестина във войната между Израел и Хамас.

Източник: tvsaga.com