Еда Едже показа дъщеричката си

Чаровната изпълнителка, която се прочу в България с ролята си на Йълдъз от сериала “Опасно изкушение”, сподели с почитателите как протича нейното майчинство. В началото на април Еда Едже даде живот на момиченце, което нарече Мина.

“От раждането съм с моето малко птиченце – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Осъзнах колко силен е майчинският инстинкт. Без сън, без почивка, грижа се всеотдайно за моята рожба. Мислите и плановете ми за бъдещето са свързани с бебето. Огромна любов и саможертва. Чувството е невероятно!”, написа Еда Едже в социалната мрежа.

През юни миналата година актрисата сключи брак с баскетболиста Бурахан Тунджер. Преди дни тя публикува първата снимка на фамилията, на която със съпруга си позират заедно с Мина.  “Излязохме за първи път като семейство”, гласи посланието под фотографията.

Еда Едже благодари на своята колежка Аслъ Енвер, която наскоро също стана майка, за безусловната подкрепа по време на бременността й. Оказа се, че именно Аслъ Енвер и съпругът й Беркин Гьокбудак са автори на снимката на Еда, Бурахан и малката Мина.Еда Едже Бурахан Тунджер

Източник: tvsaga.com