Ева Лонгория се завръща на малкия екран

оливудската звезда Ева Лонгория ще участва в четвъртия сезон на мистериозната криминална комедия „Само убийства в сградата“.

Лонгория се присъединява към бляскавия актьорски състав, в който главните роли се изпълняват от Селена Гомес (Мейбъл Мора), Стив Мартин (Чарлз Хейдън –Савидж)) и Мартин Шорт (Оливър Пътнам).  Поредицата проследява живота на трима непознати, свързани помежду си от любовта към криминалните подкастове. Те решават да създадат собствено предаване, което съпътства разследванията им на убийства, извършени в тяхната жилищна сграда в Горен Уест Сайд, Ню Йорк.

В последния сезон към екипа на поредицата се присъедини и Мерил Стрийп. В предстоящите нови серии тя отново ще вдъхне живот на звездата от Бродуей Лорета Дъркин. Феновете вече познават Лорета, като проследиха романтичните ѝ отношения с Оливър.

Лонгория няма да е единственото ново попълните.  Моли Шанън, позната от комедийния сериал „Другите двама“, също става част от поредицата. Тя ще изиграе влиятелна бизнес дама от Лос Анджелис, която се оказва въвлечена в света на разследването в Ню Йорк.

Очаква се Ева Лонгория да се появи като постоянен персонаж, който става неразделна част от обратите в разследването на сезона. Подробности около сюжетната линия, свързана с нея, се пази в тайна.

Четвъртият сезон на хитовия комедиен сериал ще продължи там, където приключи предишната част – с убийството на Саз Патаки (Джейн Линч), дългогодишния двойник на Чарлз. Той беше застрелян в последните моменти на финала на трети сезон. В последните сцени от сезона се видя как Саз пише нещо със собствената си кръв на пода в кухнята на Чарлз. Въпросите, които не намериха отговор е защо е убита и дали Чарлз е бил истинската цел. Очаква се Патаки отново да се появява в различни епизоди чрез ретроспекции.

„Само убийства в сградата“ е създаден по идея на Стив Мартин и Джон Хофман, а първият епизод е излъчен през 2021 г.

След първия си сезон, поредицата е номиниран за 17 награди „Еми“, от които печели 3. Сериалът получава и други отличия – 7 номинации за „Златен глобус“.

Източник: tvsaga.com