“Господин Кралица” – нов сериал от 17 април по bTV Story

ЕКСКЛУЗИВНО: Задава се нова премиера по bTV Story! 

Корейското фентъзи “Господин Кралица” (Mr. Queen) започва на 17 април (сряда) в ефира на семейния канал bTV Story.

Новият сериал ще върви всеки делник от 22:30 до 00:00 с повторения от 11:30 до 13:00 ч. на мястото на “Добре дошъл, втори живот”.

“Господин Кралица” се оглавява от Shin Hye-sun (“Последната мисия на Ангела”, Легенда за синьото море”) и Kim Jung-hyun.

Романтичната комедия с исторически елементи се състои от 20 епизода по 70 минути, показани от декември 2020 г. до февруари 2021 г. по TVN в Южна Корея.

Първи епизод събира приблизително 2 милиона души пред екраните, а последният – 5 милиона.

Сюжет:

В съвременния свят Jang Bong-hwan (Choi Jin-hyuk) е главен готвач, който работи в “Синята къща”. Той е женкар със свободолюбив дух и един ден се забърква в неприятности.

Jang Bong-hwan едва не умира, след което обаче се озовава в тялото на So-yong като кралица  Cheorin (Shin Hye-sun) в епохата Чосон.

Управляващият монарх Cheoljong (Kim Jung-hyun) е лекомислен човек и въпреки това е крал като фигурант, докато истинската власт се упражнява от вдовицата на покойния крал  – Sunwon (Bae Jong-ok).

Jang Bong-hwan се отправя на мисия да спечели благоразположението на кралица Sunwon, като готви за нея, опитвайки да се върне в собственото си тяло в днешна Южна Корея.