„Ямата“ : Нови убийства

Ямач и братята започват да търсят момичетата Чукур. Те намират голяма сума пари. Свързват се с един от похитителите по телефона. Той е готов да каже мястото, където са момичетата. Но Азер и Ефсун, които са наблизо, ще му попречат. Но Ямач намира и слабо място в Азер – той отвлича брат му. Междувременно Вартолу е освободен от затвора.

Братята попадат в засада и са спасени от появата на Вартолу и Медет. Ямач е много щастлив от появата на брат си. Азер успява да отвлече Кемал. Ямач си уговаря среща, където братът на Азер и Кемал ще бъдат разменени. Срещата върви добре. Кемал е много щастлив, че е оцелял. Саадет решава, че двамата с Вартолу трябва да се разведат. Вартолу казва на Ямач, че ще отиде в Германия, за да намери Зия. Ямач и братята намират къща, където е Азер. Азер убива Кемал.

Кемал е откаран в болницата. Той умира. Братята са много притеснени. Ямач, ядосан, отива в къщата на Азер. В района се организира погребението на Кемал.

Ямач вижда Нехир. Отиват на бар, за да се отпуснат. Там Ямач започва нова битка. Ямач и Нехир прекарват нощта заедно. На сутринта Нехир бяга от Ямач. Азер иска отмъщение. Той стреля по Селим и Джумали, пред Ямач.

–  

.fb-background-color {
background: !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Материалът „Ямата“ : Нови убийства е публикуван за пръв път на WebFen.

Сподели