Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк в нова криминална драма

Популярните актьори Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк стават екранни партньори в нов сериал на телевизия FOX, който провокира любопитството на почитателите на турски поредици с необичайния си и интригуващ сюжет.

Атрактивният Шукрю влиза в образа на агент под прикритие на име Онур, който се опитва да открие доказателства срещу собственика на най-голямата компания за бижута в Турция, умело прикриващ престъпната си дейност. За целта Онур се сближава със сестрата на опасния мафиот Хилял и съставя безупречен план да разобличи брат й в деня на годежа им. Намеренията му обаче претърпяват пълен провал заради появата на най-добрата приятелка на Хилял – Едже (Бурджу Йозберк), която също има тайна мисия и е на път да разкрие самоличността му.

Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк
Шукрю Йозйълдъз и Бурджу Йозберк на снимачната площадка

Сценарият на проекта, озаглавен „Неусетно“, е поверен на прочутата Айше Юнер Кутлу, доказала таланта си в хитови сериали като „Почукай на вратата ми“, „Свободен дух“, „Навсякъде ти“ и „По-красива от теб“. Премиерата му е на 24 юли от 20.00 часа по турския телевизионен канал FOX.

Чаровната 33-годишна Бурджу е добре позната на българската аудитория с ролята си на Назлъ в поредицата „Слънчеви момичета“. В родината си тя се радва на голяма популярност благодарение на изявите си в рейтинговата романтична комедия „Любов, логика и отмъщение“ и на драматичната поредица „Кралица“, в която партнира на Гьокхан Алкан (Керим  от „Опасно изкушение“).

Йозйълдъз у нас сме наблюдавали в ролите на Озан от „Надежда за обич“ и на Левент от „Висше общество“. 34-годишният актьор впечатли зрителите с представянето си в лентата „Любовна тактика“, в която негова партньорка е ослепителната Демет Йоздемир. Преди дни в „Нетфликс“ се състоя премиерата и на втората част на романтичния филм, която бе посрещната с огромен интерес.

Източник: tvsaga.com

Сподели