Шевкет Чорух с нова роля

Опитният актьор Шевкет Чорух, станал известен с ролята си на комисар Месут в хитовата криминална поредица „Опасни улици“, съвсем скоро ще се завърне на екран. 50-годишният актьор е сключил споразумение с компанията на продуцента Фатих Аксой „Medyapım“ да се превъплъти в ключов персонаж в новия драматичен сериал „Не се страхувай, аз съм с теб“.

Актьорът ще изпълни ролята на бащата на главната героиня Инджи, в чийто образ ще влезе 19-годишната Гьокче Гюнеш Доруоз – една от най-новите надежди на турското кино. Зад режисурата на проекта застава Фикрет Рейхан, а сценарият е дело на Еркан Биргьорен. Сюжетът на сериала ще проследи предизвикателствата пред една млада майка, но подробностите за историята все още се пазят в тайна.

През последната година Шевкет отклони няколко покани за участия в нови продукции. Актьорът, който бе част от състава на „Опасни улици“ от самото му начало през 2006 г., избра за известен период от време да се посвети изцяло на театралната си кариера.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Шевкет е роден на 30 юни 1974 г. в Истанбул, неговата майка е шивачка, а баща му – шофьор на минибус. След като завършва гимназия, следва в престижния арт център „Мюждат Гезен“. От 1989 г. се изявява на сцената и малкия екран. Носител е на престижна награда „Афифе“ за ролята си в адаптация на класиката „Хамлет“ по Уилям Шекспир.

Зад гърба си Чорух има 2 брака. През 1993 г. се жени за колежката си Гюнай Караджаолу, с която се разделя през 2004-та, а през 2018 г. разменя клетви за вечна вярност с привлекателната Йозге Турна. Актьорът има две дъщери – Гюленай от първия си брак и Турна – от втория.

Източник: tvsaga.com

Сподели