Шевал Сам с концерт в НДК на 23-и декември

Звездата на турското кино Шевал Сам ще изнесе зрелищен концерт на 23-и декември в зала 1 на Националния дворец на културата. Билетите вече са в продажба като най-скъпите на стойност от 300 лева вече са разпродадени.

Организаторите разкриват, че Шевал е подготвила специална изненада на българските си почитатели като по време на шоуто тя ще бъде придружавана от свой известен колега от рейтинговата семейна поредица “Опасно изкушение”. Това е и сериалът, който превърна Шевал в едно от най-обичаните и популярни лица от малкия екран в България.

В сагата тя вдъхва живот на изкусната интригантка Ендер Челеби, но българската публика я познава още и като Йълдъз от романтичната поредица “Приказка за Бодрум”, в която неин екранен съпруг е Мурат Айген (Доан – “Опасно изкушение”).

След финала на „Опасно изкушение” Сам отново се фокусира върху музикалната си кариера като започна работа по нов албум. „Звученето на песните е различно и някой ще попитат: „В рокаджийски стил ли е?”, но ще открият разликите, когато чуят песните. Чувствам се така, сякаш сбъднах детската си мечта да бъда диригент на оркестър, докато записвах парчетата в студиото”, коментира тя.

Шевал е родена на 11 ноември 1973 г. в Истанбул в семейството на певицата Леман Сам и музиканта Селим Сам. Песните й са в традиционен стил и арабески като освен певица, тя е текстописец и композитор.

Източник: tvsaga.com

Сподели