Шевал Сам се влюби в рекламен агент

49-годишната звезда на турското кино Шевал Сам отново откри любова в лицето на рекламния агент Джем Топчуолу. За първи път актрисата беше забелязана в компанията на новия си любим на прощалното тържество по случай големия финал на семейната драма „Опасно изкушение”, в която Шевал изпълнява емблематичната роля на бизнесдамата Ендер Челеби.

Тя потвърди новината, че с Джем са започнали връзка, но отказа да навлезе в подробности за отношенията им. Сам единствено лаконично коментира, че с Топчуолу са щастливи. Топчуолу има две деца от предишния си брак.

Джем Топчуолу – новият любим на Шевал Сам

Зад гърба си Шевал има неуспешен брак с футболиста Метин Текин. Плод на любовта им е младият Таро Емир Текин, който уверено тръгва по стъпките на прочутата си майка и вече впечатли българската публика в образа на Селчук от рейтинговата поредица „Мрежа от лъжи”.

Шевал и и легендарния футболист на турския отбор „Бешикташ“ се запознават, когато тя е едва 14-годишна и взема интервю от известия спортист за гимназиален вестник. По време на разговора им Шевал събира смелост и кани Метин на вечеря. Той отклонява поканата й, тъй като тя е непълнолетна. Пет години по-късно обаче пътищата им отново се пресичат.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Привличането, което изпитват един към друг, се оказва по-силно от опасенията, породени от възрастова им разлика (тогава Текин е на 28 години, а Шевал на 18). За да се среща със своя любим, Сам пропуска учебните занятия и е изключена от училище. През 1993 г. двамата сключват брак на пищна церемония, но само пет години по-късно се развеждат. След развода Шевал открива любовта в лицето на джаз музиканта Сарп Маден, с когото живееше на семейни начала повече от тринадесет години.

След финала на „Опасно изкушение” Шевал отново се фокусира върху музикалната си кариера като започна работа по нов албум. „Звученето на песните е различно и някой ще попитат: „В рокаджийски стил ли е?”, но ще открият разликите, когато чуят песните. Чувствам се така, сякаш сбъднах детската си мечта да бъда диригент на оркестър, докато записвах парчетата в студиото”, коментира тя.

Актрисата разкри и тайната на перфектния си външен вид: „Притежавам позитивен характер. Разбира се, животът ми не е толкова розов, но се опитвам да остана оптимист. Не искам да се връщам към мъглявия период на 20-те години, но живея с енергията на тази възраст и се грижа добре за „собствената си машина”.

Източник: tvsaga.com

Сподели