Чарли Шийн се завръща в сериал на HBO Max

Чарли Шийн се присъединява към актьорския състав на сериала „Как да бъдеш букмейкър“, създаден по идея на Чък Лори и Ник Бакей. Комедийната поредица ще се излъчва на платформата Max, която обединява услугите HBO Max и Discovery+. Предвидено е първият сезон да има осем епизода.

Главната роля в сериала е поверена на Себастиан Манискалко. Сюжетът разказва за пенсиониран букмейкър, който се опитва да оцелее в сложна ситуация породена от неизбежната легализация на спортните залози и разривът, настъпил в отношенията му със семейството и колегите.

Според първоначалната информация Шийн ще участва в първия сезон на сериала, но не е известно в кой образ ще се превъплъти.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Новината за участието на Чарли Шийн в сериал на Чък Лори е изненадваща за публиката заради враждата между двамата актьори. В продължение на 8 години те работят в комедийната поредица „Двама мъже и половина“. През 2011 г. Шийн беше уволнен заради непристойно поведение и обиди към продуцента Лори. Актьорът заведе дело с искане за обезщетение в размер на 100 милиона долара срещу Лори и телевизионния канал на Warner Bros. Впоследствие те постигнаха споразумение.

Източник: tvsaga.com

Сподели