Химена Наварете стана майка за втори път

35-годишната мексиканска звезда Химена Наварете и съпругът й Хуан Карлос Валадарес посрещнаха на бял свят второто си дете. Актрисата е родила сина си, кръстен на своя баща, в следобедните часове на 31 март. Тя споделя радостната вест в публикация в социалната мрежа, придружена от снимки на невръстния Хуан Карлос.

„53 сантиметра и 3,740 килограма. Добре дошъл на бял свят, синко, обичаме те“, коментира тя.

Химена Наварете

През ноември миналата година Химена и Хуан станаха родители за първи път. Първородната им дъщеря носи името на своята прочута майка. В миналото Химена има и една неуспешна бременност. Сега обичаната актриса разкри пред медиите, че с любимия й не са планирали да имат още едно дете толкова скоро след раждането на дъщеря им Химена, но са били изключително щастливи, когато са научили новината.

Химена и бизнесменът Хуан се вричат във вечна вярност през 2017 г. на изискана церемония, последвана от романтичен меден месец в Дубай. Година по-късно актрисата с прискърбие съобщава, че е изгубила бебето, което е очаквала, но със съпруга й са твърдо решени да направят всичко необходимо, за да имат свой наследник.

Наварете е носителка на титлата „Мис Вселена“ за 2010 г. Тя дебютира като актриса през 2013 г. с главна роля в излъчваната и в българския ефир теленовела „Бурята“, където партнира на харизматичния Уилям Леви. В обичаната поредица Химена изпълнява две роли – на близначките Марина и Магдалена.

Сподели