Хилял Алтънбилек и Онур Туна ще си партнират в нов сериал

Популярните турски актьори Хилял Алтънбилек и Онур Туна ще изпълнят главните роли в нова криминална драма, подготвяна за излъчване в ефира на телевизионния канал FOX. В проекта, озаглавен „Моят прекрасен живот“, Онур ще вдъхне живот на инспектор, разследващ убийства, а Хилял – на жена с мистериозно минало. Подробностите за сюжета обаче за момента остават в тайна.

Хилял Алтънбилек

Българската публика познава отлично талантливата Хилял в обаза на непокорната Йозлем в хитовата поредица „Черна роза“. Тя дебютира пред камера през 2011 г. в телевизионния сериал „Дълбоки води“. Скоро след това става една от звездите на успешния и многократно награждаван проект „Черна роза“. През 2018 г. е първата й изява на голям екран – във филмовата лента „Децата са поверени на теб“, в която партнира на Енгин Акюрек. Ролята на Зюлейха в рейтинговата историческа драма „Имало едно време в Чукурова“, която Хилял изпълнява в продължение на четири години, я превръща в едно от най-известните лица от турския шоубизнес в момента.

Онур Туна

Синеокият красавец Онур Туна, известен у нас с ролите си на Алихан в „Опасно изкушение“ и Ферман в „Доктор Чудо“, също се радва на голяма популярност в своята родина след блестящото си изпълнение в драматичния сериал „Затворник“ през изминалата година. Освен в „Моят прекрасен живот“ за Онур предстои да се включи и във филмовата лента „Тайната вечеря“, в която изявеният актьор ще се превъплъти в образа на бащата на турската нация – Мустафа Кемал Ататюрк.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com

Сподели