Харисън Форд се завръща като Индиана Джоунс

Харисън Форд отново слага емблематичната шапка и взима камшика, за да поведе зрителите към ново приключение от сагата „Индиана Джоунс“.

Петият филм от поредицата ще носи името „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“. Премиерата на лентата ще се състои на 18 май на кинофестивала в Кан. Любопитно е, че легендарната сага се завръща в Кан 15 години след появата на четвъртия филм „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“ (2008).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

В новата лента археологът авантюрист ще пътува в пространството и времето. Създателите на филма използват специални техники и ефекти, за да подмладят 80-годишния Форд.

В лентата Джоунс се подготвя да отпразнува своето пенсиониране, когато изненадващо се появява неговата кръщелница. Археологът приема предложението да се включи в ново приключение – да завърши мисията на своя живот, като върне реликвата на съдбата. Той се впуска в търсене на артефакта, за да поправи грешки от миналото.

Това ще бъде първият филм за Индиана Джоунс, който не е режисиран от Стивън Спилбърг. Неговото място заема Джеймс Манголд.  Този път Спилбърг е изпълнителен продуцент заедно с Джордж Лукас.

https://tvsaga.com/harisan-ford-se-zavrashta-kato-indiana-dzhouns/

Сподели