Ханде Сорал и Исмаил Демирджи показаха за пръв път сина си Али

Известните турски актьори Ханде Сорал и Исмаил Демирджи, които станаха родители през май 2022 г., за пръв път публикуваха снимки, на които се вижда лицето на малкия им син Али. Фотографиите бяха посрещнати с вълна от положителни реакции и коментари от колеги на именитите артисти и от техните многобройни почитатели.

Ханде Сорал
Ханде и Исмаил се радват на дългогодишна и хармонична връзка

Ханде и Исмаил са сред най-обичаните двойки в турския шоубизнес и отличен пример за успешното съчетаване на професионална кариера и семейно щастие. Любопитно е да се отбележи, че разлика от повечето звездни партньори те не започват романса си на снимачната площадка, а след случайна среща на летището в Бодрум. Двамата сключват брак през 2017 г. и в своите интервюта открито признават желанието си да имат повече от едно дете.

Ханде Сорал Исмаил Демирджи
Исмаил е сред немалкото турски актьори с български корени

35-годишната Ханде е известна на българските зрители с ролите си в сериалите „Малки жени“ и „Чучулигата“, а 38-годишният й съпруг Исмаил у нас сме наблюдавали като Кеманкеш от „Великолепният век: Кьосем“ и Галип от „Ирония на съдбата“.

Преди да се оттегли в професионална пауза заради бременността си Сорал е част от актьорския състав на хитовата историческа драма „Имало едно време в Чукурова“ и на детективския интернет сериал „Алеф“. В момента тя е ангажирана с главна роля в рейтинговата сага „Жар птици“.

Ханде се завърна на снимачната площадка само няколко месеца след раждането на сина си

Доскоро Исмаил изпълнява главната мъжка роля в успешната драматична поредица „Доброта“, в която негови партньорки са красавиците Сера Кутлубей  („Безмилостен град“ и „Вятърничав“) и Хатидже Шендил („Дила“, „Черни планини”, „Част от мен“).

Ханде Сорал Исмаил Демирджи
Семейството често споделя снимки от щастливите си моменти заедно, но за пръв път показва лицето на Али

Сподели