Хазар Ергючлю с нов любим

Известната актриса Хазар Ергючлю и музикантът Кутай Сойоджак обявиха връзката си, като споделиха своя обща снимка в социалните мрежи, придружена с роматнични послания. Според публикациите в турските медии двамата се наслаждават на близки отношения отдавна, но едва сега ги правят публично достояние. Актрисата и музикантът дори са запланували дълга лятна почивка в Северен Кипър, където живее семейството на Хазар.

Освен като вокалист на групата „Jacuzzi“ Кутай е популярен в родината си и със своята поразителна физическа прилика с легендарния аржентински футболист Лионел Меси. Светските хроникьори в южната ни съседка вече прогнозират, че пътуването до Северен Кипър е свързано с официален годеж на звездната двойка.

Хазар Ергючлю и Кутай Сойоджак
Хазар Ергючлю и Кутай Сойоджак

В края на миналата година Ергючлю и прочутият режисьор Онур Юнлю изненадващо прекратиха петгодишната си връзка, въпреки уверенията си, че отношенията им се развиват прекрасно. Като причина за неочакваната им раздяла изданията посочиха несходствата в характерите им, изтъквайки за пореден път значителната разлика във възрастта им от 19 години.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

31-годишната Ергючлю е позната у нас в образите на Симай от „Север-юг“, Ейлюл от „Кварталът на богатите“ и Джансу от „Висше общество“. Наскоро тя записа участие в романтичната комедия „Само приятели“, където неин екранен партньор е харизматичният Кубилай Ака (Джелесун от „Ямата“).

Източник: tvsaga.com

Сподели