Хазал Субашъ с главна роля в нов сериал

Чаровната актриса Хазал Субашъ, която прикова вниманието на българската и международната публика в образа на Зехра от обичаната сага „Назови ме по име“, ще направи дългоочакваното си завръщане на малкия екран.

Актрисата е избрана за главната роля в историческата поредица „Камъкът на желанието“, чието излъчване в Турция се очаква да започне през септември т.г. Партньор на Хазал ще бъде 38-годишният Салих Бадемджи (Фикрет – „Завинаги“, Синан – „Любов под наем“).

Действието на сюжета се развива през 1987 г. Арас и Рючан Рона са богато семейство, а Фиген Кутлу (Субашъ) и нейните близки живеят в стопанска пристройка в тяхното имение. Фамилията Рона са принудени да осиновят малката Джемре, която е предадена на грижите на Агенция за закрила на детето, след като баща й Селим (Бадемджи) е осъден на смърт за убийството на съпругата си.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сценаристите обещават много обрати и разкриват, че пътищата на Мустафа и Фиген ще се преплетат по най-неочакван и съдбовен начин. Режисьор на сериала е Алтан Дьонмез, чиято работа зрителите у нас познават в сериалите „Доктор Чудо“, „Почукай на вратата ми“, „Черно-бяла любов“, „Дъщеря ми“ и „Твоят мой живот“. Сценарист е Джан Синан („Моят живот“, „Иффет“).

Според информация в турската преса актрисата Йозге Йозберк (Дениз – „Втори шанс) също ще вземе участие в сагата, както и Теоман Кумбараджъбашъ (Бурхан – „Домът, в който си роден, е твоята съдба“).

Последната телевизионна изява на Субашъ е в семейната поредица „Градски лекар“ (2022).

Източник: tvsaga.com

Сподели