Хазал Кая и Берен Саат се помириха

Петнадесет години след излъчването на драматичната сага “Забраненият плод” актрисата Хазал Кая разкри има ли конфликт между нея и колежката й Берен Саат.

Според турските медии двете изпълнителки не са се срещали след финала на поредицата. Тези слухове обаче се оказаха неверни, след като в медиите се появиха снимки, на които Хазал Кая, Береен Саат и Селчук Метод позират заедно. В популярния телевизионен сериал Хазал влиза в ролята на младата Нихал, а Берен интерпретира образа Бихтер младата съпруга на заможния бизнесмен Аднан.

Преди дни двете актриси отново се оказаха в центъра на вниманието, след като започнаха да се следват в социалните мрежи. За да сложи край на спекулациите Хазал Кая отговори на въпросите на журналисти. Тя обясни, че с Берен са добри приятелки и техните взаимоотношения не зависят от поведениято им в интернет пространството. „Ние сме зрели личности от средите на шоубизнеса, не общуваме само чрез новите медии. Може да изглежда, че враждуваме помежду си, но това не е така. Никога не съм спирала да контактувам с Берен Саат“, твърди Хазал.

Източник: tvsaga.com