Фуркан Андъч се завръща на екран

Харизматичният артист Фуркан Андъч, познат у нас от хитовите поредици „Мерием“ и „Навсякъде ти“, е ангажиран с главната роля в нов драматичен сериал. Проектът с работно заглавие „Далеко от звездите“ ще акцентира върху неугасващата любов между Гюнеш и Рюзгяр, която започва още в детските им години и преминава през поредица от обрати и изпитания, след като Рюзгяр е несправедливо обвинен за смъртта на бащата на Гюнеш.

За екранна партньорка на Фуркан е избрана красавицата Бурджу Къратлъ, която се завръща на снимачната площадка след дълго отсъствие. Последната й изява пред камера е в рейтинговата сага „Любовта на Мави“ (2016 – 2018), където изпълнява главна роля.

Фуркан Андъч и Бурджу Къратлъ вече работят усилено по новия си съвместен проект

Фуркан от своя страна доскоро бе ангажиран със снимките на криминалния интернет сериал „Пустош“. През изминалата година той партнира на младта звезда Мирай Данер в драмата „Черна дъска“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Работата по „Далеко от звездите“ вече е в разгара си, а премиерата му ще се състои до няколко седмици. Първоначално се очакваше проектът да бъде излъчен по канал FOX. Заради неразбирателство с продуцентската компания „O3 Medya“ обаче снимките бяха отложени за известно време и бе взето решението сериалът да бъде показан по ATV.

Източник: tvsaga.com

Сподели