Фикрет Кушкан съди бившата си съпруга

Известният турски актьор Фикрет Кушкан, когото българската публика познава в образа на Агях Карачай в семейната драма „Безмилостен град”, заведе дело срещу бившата си съпруга – актрисата Бахар Керимолу.

Той настоява издръжката, която заплаща на Бахар, да бъде намалена, тъй като според него тя използва сумата, за да си осигури твърде луксозен начин на живот. До момена Бахар получава 47 000 турски лири или малко над 4000 лева от Кушкан за отглеждането на 15-годишния им син Гюн Кузгун.

Кушкан с първата си съпруга

Керимолу и Кушкан са женени в периода 2005 – 2009 година. След развода Бахар получава родителските права над момчето. През 2014 г. Фикрет сключва втори брак с учителката по музика Арсеви Йозкая като двамата имат две дъщери.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и защитени от Закона за авторското право и сродните му права.

Актьорът с втората си съпруга

Неговият адвокат използва като аргумент за намаляване на издръжката на Бахар факта, че Кушкан не разполага с достатъчно средства за отглеждането на трите си деца и поддържането на две домакинства. „Клиентът ми има две деца от втория си брак. Затруднява се да изплаща издръжка заедно с разходите за другите малчугани, за които е длъжен да се грижи. Нереалистично е Бахар по веднъж всеки месец да води 15-годишния им син на екскурзия”, коментира още адвокатът на Кушкан.

Източник: tvsaga.com

Сподели