„Феята на щангите“ – нов корейски сериал в българския ефир

BTV Lady

От 26-и юли

От 19.30 часа

Сериал, Южна Корея

Всеки делничен ден

 

Сюжетът на поредицата е вдъхновен от живота на Чан Ми-ран, южнокорейска медалистка по вдигане на тежести, която през 2008 г. печели Олимпийските игри в Пекин.

В центъра на фабулата е младата Ким Бок-джу, която от малка демонстрира изключителна сила и решава да тръгне по стъпките на своя баща, който е бивш щангист. В преследване на мечтата си да се превърне в шампионка по вдигане на тежести, тя постъпва в престижен колеж, където се обучават най-големите спортни надежди в страната. Пътят й отново се пресича с този на плувеца Чонг Джун-хьонг, неин бивш съученик, който поради психологическа травма не успява да постига добри спортни резултати.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Съдбата среща Ким Бок-джу с диетолога Чонг Дже-и, в когото се влюбва от пръв поглед. Вдъхновена от Чонг Дже-и, тя се записва в програма за отслабване, но се оказва на кръстопът – дали да започне да сваля килограми заради любовта или да продължи да поддържа силната си физика заради спорта. Ким Бок-джу узнава, че Чонг Джун-хьонг е брат на Ким Бок-джу. Постепенно тя започва да изпитва романтични чувства и към него, а кого ще избере и ще се реализира ли като щангистка, предстои да научим в премиерните епизоди на вълнуващата сага.

Главните роли в сериала са поверени на младите актьори И Сонг-кьонг, Нам Джу-хьок, И Дже-юн и Кьонг Су-джин, които се превръщат в любимци на корейската публика и печелят редица награди за безупречната си актьорска игра. И Чонг-сук, звездата от „Паралелни светове“ ще има специално участие в поредицата.

Източник: tvsaga.com

Сподели