Феяз Думан в “Името ми е Фара”

Ново силно попълнение в каста на един от най-успешните турски сериали за този сезон. 40-годишният Феяз Думан, познат на българските зрители с превъплъщенията си в образите на Ариф от „Една жена“ и Серкан от „Вътрешен човек“, се присъединява към актьорския състав на рейтинговата поредица в ролята на Бехнам – бащата на малкия Керимшах, който ще се окаже поредното препядствие пред любовта на Фара и Тахир.

Феяз вече загатна за появата си като новия антагонист в историята, след като гласът му прозвуча в последния излъчен епизод на сагата. През предстоящата серия зрителите ще видят и лицето на именития актьор, който e с променена визия за новото си екранно предизвикателство.

Първият сезон на „Името ми е Фара“ ще приключи с епизод 14. Наесен екипът ще поднови работата си, като освен Бехнам се предвижда влючването и на още интересни герои, които да заплетат допълнително сюжетното действие.

Енгин Акюрек и Демет Йоздемир са една от най-популярните екранни двойки за 2023 г.

Продукцията е римейк на американския криминален и драматичен сериал „Чистачката“. Главните роли са поверени на прочутите турски актьори Демет Йоздемир и Енгин Акюрек, чието партньорство е изключително добре прието от многобройните им почитатели. Малкият талант Ръстин Пакнахад пък очарова публиката с блестящото си изпълнение в образа на сина на Фара – Керимшах, който страда от рядко срещано заболяване на имунната система.

Ръстин Пакнахад
Ръстин Пакнахад

Източник: tvsaga.com

Сподели