Фатма Топташ се раздели с любимия си

Чаровната 41-годишна актриса Фатма Топташ, която в момента българските зрители наблюдават в образа на Джансу в романтичната комедия „Мистър Грешен“, прекрати своята дългогодишна връзка с известния готвач Гюркан Топчу. Новината за раздялата на двойката изненада почитателите им, тъй като Фатма и Гюркан неведнъж са заявявали публично своите намерения да сключат брак в най-скоро време.

В свои интервюта актрисата признава, че плановете им за женитба са се проваляли вече два пъти заради пандемията от Ковид-19 и натоварените им работни графици. Тя дори отказва да разкрие пред медиите новата дата, която са определили за щастливото събитие, но дори и това суеверие не се оказва достатъчно, за да ги спаси от лошия късмет.

Според публикациите в южната ни съседка причина за настъпилата криза във връзката на актрисата и готвача са зачестилите им напоследък разногласия.  Двойката, която разкрива любовта си преди шест години, създава популярно заведение за бургери и често демонстрира романтичните си чувства със снимки и публикации в социалните мрежи. Сега двамата са се отписали от профилите си в „Инстаграм“ и са изтрили общите си фотографии.

Бившият любим на Фатма Гюркан е уважаван готвач и популярна личност в южната ни съседка

Фатма не крие, че като дете е била далеко от идeята да стане актриса. „Бях много палава, типичното „мъжко момиче“. Тичах след футболната топка и се катерих по дърветата. Родителите ми дори бяха започнали да се тревожат за мен заради буйното ми поведение. В гимназията обаче се промених. Започнах да тренирам волейбол, поправих дисциплината си и те се успопоиха“, разказва Фатма, която е родом от град Мерсин, намиращ се в централната част на южна Турция.

Тя е силно привързана към своя по-голям брат, който работи като полицай. Рзкрива, че е планирала да последва примера му и също да се посвети на неговата благородна професия. Атрактивната й въшност и перфектната й дикция обаче не остават незабелязани от околните и Джансу получава съвет да запише курсове по актьорско майсторство в престижния център за изкуства „Мюждет Гезен”.

„Никога не съм съжалявала за решението си да стана актриса. Обожавам това, с което се занимавам. Превъплъщавала съм се в личности с най-различни професии и силно се наядвам един ден да получа роля и на полицайка“, откровена е Фатма. През 2007 г. тя завършва обучението си и непосредствено след това получава първите си шансове за изява – епизодични учистия в телевизионните сериали „Лекари“ и „Нож в гърба“. Паралелно дебютира и на театралната сецна в мюзикъл на режисьора Халдун Дормен.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Фатма и екранният й партньор в „Мистър Грешен“ – Гюрген Йоз

Година по-късно Топташ е поканена да изпълни главната роля в партньорство с комика Шахан Гьокбакар в превърналата се в истински феномен комедийна лента „Реджеп Иведик“. „Не очаквах да постигнем толкова голям успех. Току-що бях завършила образованието си и огромният интерес към филма беше истински шок за мен“, споделя днес актрисата.

Постепенно красавицата се утвърждава като комедийна актриса, но самата тя признава, че предпочита да участва в любовни драми и проекти с трогателни истории. Българските зрители са я наблюдавали в романтичните комедии „Стая 309“ и „Сезонът на черешите“. През настоящата година Фатма е част от актьорския състав на забавната филмова лента „Извинявам се“, главните роли в която се изпълняват от атрактивната актриса Гизем Караджа и певецът Оузхан Коч – бивш съпруг на звездата Демет Йоздемир.

Фатма Топташ и Гюркан Топчу

Източник: tvsaga.com

Сподели