Фалшива новина е, че Еда Едже е родила

В интернет пространството се носят фалшиви новини, че Еда Едже е родила. Сочат се какви ли не източници, само и само да привлекат вниманието на потребителите и да изкарат някой лев на гърба на незнаещите фенове. Крадливи сайтове, непроверявайки истината разпространяват истински лъжи, като например: Джансу Дере е умряла при земетресението, Еда Едже е родила и куп други безсмислици. Еда е бременна в 3-4 месец, Всичко друго е лъжа.

През юни месец красивата актриса Еда Едже се омъжи за Бурахан Тунджер. Наскоро стана ясно, че тя ще стане майка. След новината за бременността на Едже, нейната близка приятелка Шеввал Сам сподели своята радост: „Ще стана леля!“

Актрисата Еда Едже, която придоби популярност с ролята си на Йълдъз в сериала „Опасно изкушение“, се омъжи за дългогодишния си приятел, баскетболиста Бурахан Тунджер на 21 юни. Наскоро от щастливото семейство дойде добра новина. Еда Едже каза, че няма търпение да научи пола на бебето. Появиха се слухове, че бебето, което очаква Еда, е момиче. Но те все още не са потвърдени.

Актрисата преди няколко месеца отказа да бъде част от още един сезон на хитовия сериал „Опасно изкушение“, в който играе главната роля, и реши да се отдаде на семейството и да стане майка.

–  

Сподели