Утре в “Съдбата на Лоли”: (28 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (28 януари) в следващия епизод на латиноамериканския сериал “Съдбата на Лоли”, излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV Lady!


Източник: Telemundo

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 35

Карен и Рафа се наслаждават на компанията си, когато Джесика се обажда на баща си и му казва, че Пит тропа на вратата.

Сам успокоява Джес. Ники слиза по стълбите и казва, че се е обадил на баща си Октавио. Сам му казва да се върне в стаята си и да изчака.

Пит се кани да хвърли камък през прозореца, но Рафа го спира и го удря. Октавио и Лоли също пристигат.

Лоли уверява момичетата, че Пит няма да им навреди, тъй като Рафа, Октавио и полицията ще се погрижат за това.

Пит е с белезници и му четат правата. Рафа влиза в къщата и прегръща Джес.

Октавио казва на Лоли, че всичко е свършило.

Лоли пита Рафа дали излиза с Карен. Той казва, че не излизат. Лоли му казва, че знае от Джес, че е много щастлив, но така или иначе не е нейна работа. Рафа се оправдава и й казва, че сега тя е с Октавио, така че… разговорът е прекъснат от момичетата. Рафа и Джес се отправят към дома.

Карен казва на Рафа, че е трябвало да каже за случилото се с Джес и Пит и тогава нямало да има нужда от терапия. Тя обещава да завърши своя доклад за поведението му по положителен начин. Рафа й казва, че не е искал да каже нищо, за да защити Джес.

Джесика казва на баща си, че е решила да се премести при майка си за известно време.

Паулина пристига от своята “конференция”. Тя прегръща Джес и се кара на Рафа, че не й е казал по-рано, за да вземе първия самолет от Сан Диего. Рафа я пита дали е видяла Висенте в Сан Диего, тъй като той също е там. Пау лъже, че не е знаела, че той е там и че винаги говорят само за рейтинги и за нейното шоу.

Сам е мила и казва на Ники, че е спасил нея и Джес. Ники твърди, че татко му е бил героят, но Сам и Лоли казват, че Рафа не е останал по-назад. Сам казва на Лоли, че Норита не трябва да знае какво се е случило и те се съгласяват. Ники им изнася лекция за лъжата.

Лоли, Сам и Ники се борят да видят с кого излиза Норита.

Аполо казва на Октавио какво е разбрал за бащата на Ники – претърпял е инцидент и е починал.

Аполо за пореден път предупреждава Октавио, че е по-добре да се изясни с Лоли, че не е баща на Ники.

Карен споделя пред Рохелио и Висенте, че смята Рафа за излекуван и му препоръчва да се върне към нормалните си задължения.

Дон Рохелио влиза в офиса и казва на Лоли, че тя и Рафа ще се представят на конференцията в Сан Франциско и се надява, че няма да има проблеми.

Октавио посещава бившия си приятел от бандата, сега ветеринарен лекар, Мончо, с ДНК резултатите, като моли Мончо да фалшифицира документа в негова полза.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели