Утре в “Съдбата на Лоли”: (02 февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (02 февруари) в следващия епизод на латиноамериканския сериал “Съдбата на Лоли”, излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по bTV Lady!


Източник: Telemundo

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 38

Лоли, Сам и Нора се опитват да утешат Ники. Когато Ники напуска стаята, Лоли казва на Сам, че Октавио не е биологичният баща.

Сесар се обажда на Рокс и й казва, че това ще бъде последният път, когато я безпокои. Той иска да й благодари, че го научи, че лъжите не водят до нищо добро. Казва, че отсега нататък никога няма да се преструва на това, което не е.

Рокс се трогва и казва, че може да му се обади някой ден.

Аполо и Октавио решават да потърсят родителите на Габриел.

Рафа и Лоли се опитват да убедят човек с прякор “Ужасния” да се присъедини към екипа им.

Мелиса продава перлите си на приятел.

Паулина разпитва Рафа за него и Карен. Тя е на път да му каже за нея и Висенте, Ченте ги прекъсва.

Сам се изправя срещу Октавио, че използва Ники, за да се доближи до Лоли.

Нора говори с Рохелио за Октавио и недоверието й към него, Рохелио я пита дали знае нещо за местонахождението на Доминго, бащата на Лоли.

Габриел настига Сам на излизане от бар “Хънки” и й казва, че Октавио наистина обича Ники.

Висенте обявява, че Карен ще бъде новият вицепрезидент по маркетинга.

Рафа казва на Карен, че тъкмо е преминал през голяма бъркотия, смесвайки личния и професионалния си живот и сега… Тя го уверява, че с нея ще бъде различно.

Лоли е отвън и говори по телефона с Рокс. Точно тогава се приближава мъж до нея. Тя отказва да говори с него, качва се в колата си и си тръгва.

Пау и Висенте разговарят в кабинета му. Тя го пита за наемането на Карен. Той признава, че Карен ще бъде идеална. Ако Рафа е в облаците заради Карън, това няма да го притеснява толкова, когато разбере за тях двамата.

Бруно краде пари от “Хънки бар”.

Лоли се прибира вкъщи и е нападната от Ники, Сам и Нора, които искат тя да се справи с нещо. Тя им казва, че трябва да си почине за момент.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели