Утре в “Смъртоносна изневяра”: (28 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (28 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 12

Дже Ха стои над леглото и се смее, когато отбелязва, че тя изглежда луда, тъй като той дойде да се забавлява. Насилникът започва да разкопчава ризата си и тя забива телефона си в главата му.

Ужасена, Ми Ре му нарежда да излезе от стаята. Той крещи, че заради нея кърви, и ругае нейната грубост. Той отново я напада, но Ми Ре успява да го отблъсне и да избяга. Навън Дже Ха казва на една жена, че иска да върне Ми Ре обратно в Щатите и тя се съгласява.

У Сонг пита Йо Джу защо якето му е в кошчето. Когато тя отбелязва, че има следи от друга жена, той настоява, че няма нищо между него и Ми Ре.

У Сонг предлага да напусне политиката, за да гарантира, че няма да види отново Ми Ре, но Йо Джу не иска това. Той трябва да спечели изборите.

На следващия ден Су Хо проверява Йо Джу и споделя с колегата си, че Йо Джу може да е била омъжена преди.

Агентът казва, че младоженецът е Джу Мин Дже, известен колега журналист на Йо Джу, който спря да пише преди 10 години.

У Сонг се втурва в полицейското управление. Ми Ре беше прибрана за шляене, но тя отказва да говори и няма документ за самоличност, затова се обадили на последния човек, на когото се е обадила.

Той нервно приема обаждане от Йо Джу и лъже, че е в офиса си и е поръчал храна за обяд.

Джи Юн се среща със Су Хо и споделя своите открития. Никой не знаеше, че Мин Дже и Йо Джу са заедно.

Той спря да пише преди 10 години, защото загина при експлозия на кола. Същото стана и с жената на пътническата седалка.

Въпреки че беше сгоден за Йо Джу, той живееше с друга жена и това беше публично известно.

Йо Джу се присмива, докато тайно ги гледа как се държат любовно.

Причината за експлозията остава неизвестна, така че не може да се изключи груба игра. Су хо си спомня, че първата статия на Йо Джу беше за експлозиите на коли и причините за тях.

Детективите разпитват мениджър Ким за твърденията му, че е видял тялото на Су Джонг в гробището. Когато Сънг Чол и Се Джин го информират, че мениджър Бe все още е в безсъзнание, мениджър Ким мърмори, че “тази жена” е била права.

Онзи ден Йо Джу му беше прошепнала, че тъй като той е единственият човек, който знае, кой е убил Су Джонг, ако се отърват от него, ще бъде идеалното престъпление. Сънг Чол му задава последен въпрос: защо той притежава трофея на Су Джонг.

Су Джонг е мислила, че е изпратен да я шпионира и гневно хвърля трофея към него, счупвайки огледало. Когато отиде да вземе трофея, той порязва пръста си и оставя кърваво петно.

Опитите на мениджър Ким да си го върне влошават нещата, тъй като той отново противоречи на собствената си история по това време, казвайки, че я е убил с трофея.

Ма докладва на своя началник, че Йо Джу пише отново “Тайната молитвена стая”. В леглото Йо Джу посяга към спящия У Сонг и грабва телефона му. Тя е разочарована да види, че вече е защитен с парола.

У Сонг отваря очи и си спомня, че Ми Ре му каза, че му е изпратила текст на стенописа, който той така и не получи. Тя моли за помощта му, тъй като главният герой в новия й роман е адвокат.

Йо Джу смята, че би било интересно нейните герои да са имали афера, но У Сонг твърди, че адвокат и актриса биха били бедна двойка. У Сонг пазарува за хранителни стоки, мъж го следва и прави снимки – това е следовател Куак.

Тъй като детективите не й позволяват да види мениджър Ким, Йо Джу попълва документи на името на У Сонг, за да може той да бъде адвокат на мениджър Ким.

Мениджър Ким е изненадан да види У Сонг, казва, че го е виждал много пъти лично. Ким е виждал как У Сонг отива в дома на Су Джонг. У Сонг настоява, че мениджър Ким е сбъркал.

Мениджър Ким предполага, че ще разбере достатъчно скоро, тъй като видя кадрите от USB-то лично. Точно тогава Йо Джу изпраща SMS на У Сонг, за да попита дали мениджър Ким има записите от видеонаблюдението от апартамента на Су Джонг.

Когато У Сонг пита къде е USB-то, мениджър Ким го подканва по-близо и прошепва нещо. Мениджър Ким изглежда има лошо храносмилане, така че У Сонг му налива вода.

Но мениджър Ким дори не може да го преглътне и пада на пода. Той едва диша, докато полицията се втурва и отдръпва паникьосания У Сонг от него.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели