Утре в “Смъртоносна изневяра”: (27 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (27 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 11

По молба на Йо Джу Су Хо прави всичко възможно, за да намери подателя на плика.

Ю ри “помни”, че редактор Янг го е помолила да го изпрати. Редактор Янг признава на Йо Джу, че е изпратила поканата. Тя не я заплашва – просто иска Йо Джу да се откаже от тази книга. Остават й шест часа, режисьор Ма вика Джи Юн в гаража и я кара да си изгради самоличност: редактор на 40 г., който е сам, откакто се раздели с половинката си преди 10 години.

Йо Джу шофира и си спомня за времето, когато небрежно се е съгласила да се ожени с безликия годеник. Докато Йо Джу и директор Ма се отправят към издателство “Шинхо”, агентът поставя шпионската си екипировка от другата страна на улицата. Преди Йо Джу да пристигне, директор Ма уверява някого по телефона, че сцената е настроена така, че да напомня на Йо Джу какво стана преди девет години. Той познава нейната слабост, така че тя няма да може да откаже.

Изведнъж директор Ма затваря завесите на прозорците. Докато агентът се опитва да разбере какво става, в тила му е притиснат пистолет. Той поздравява директор Ма, отбелязвайки дежавюто.

Преди девет години

Те са в същото положение. Агентът го беше попитал дали не изоставя мисията си. Директор Ма го нокаутира и хуква в горящ склад. Той си проправя път през пламъците до Йо Джу, която е в безсъзнание и вързана за стол. Докато я изнася, горящ рафт пада и той използва тялото си, за да я защити.

Докато той е вързан за стол, агентът пита защо директор Ма се противопоставя на мисията им да убият Йо Джу и вместо това рискува живота си, за да я спаси. Директор Ма казва, че би искал и той да знае. Той чува, че Йо Джу се качва и се втурва обратно към своя “офис”.

Преди 9 г. директор Ма и агентът заливат всичко – включително копия на “Тайната молитвена стая” – с бензин, докато Йо Джу е в безсъзнание на стола. Йо Джу отбелязва, че той е спасил живота й, но виждаме, че той е запалил пламъка. Директор Ма изчаква, давайки й време да се почувства виновна, преди да говорят.

Той я уверява, че е най-добрият издател в бизнеса, но не иска тя да се чувства длъжна, защото той спаси живота й. Йо Джу се забавлява, преди да обяви решението си: тя ще му позволи да публикува новата й книга. Су Хо е впечатлена от уменията на директор Ма да я накара да подпише толкова бързо.

В офиса Йо Джу предупреждава директор Ма, че книгата й може да го вкара в неприятности. Той дори се занимава с истинския виновник както за пожара преди девет години, така и за убийството на Су Джонг. Су Хо слуша внимателно, докато директор Ма пита дали Йо Джу знае кой я е убил. Тя признава, че знае. Но когато той пита кой го е направил, тя се смее, че виновникът се сменя, докато пише. Су Хо и агентът слушат записа на разговора на Йо Джу и Ма, но Су Хо все още не е готов да го предаде. Първо иска нещо.

У Сонг се тревожи колко много тайни изглежда Йо Джу има напоследък.

Решени да получат отговори и убедени, че Йо Джу не е чиста, Сънг Чол и Се Джин отново разпитват мениджър Ким. Въпреки че твърди, че е убил Су Джонг, той казва, че я е намушкал в стомаха, сякаш не е знаел, че прободните й рани са по гърба и шията. Детективите решават да започнат от нулата, като преразгледат местопрестъплението.

Йо Джу подкрепя кампанията на мъжа й, но иска да няма служители под 50 години и да няма предимно жени. Тя нареди на консултант Нам винаги да я информира предварително за графика на У Сонг.

Ми Ре се взира в снимка на своя завършен стенопис и отива да я изпрати на У Сонг. Тя преосмисля, след като си спомня как У Сонг я е помолил да спре да се свързва с него, но случайно натиска изпращане. Йо Джу чува бръмченето на телефона на У Сонг на тоалетката и го вдига. Виждайки съобщението, тя предполага, че е от Ми Ре.

Йо Джу разпознава якето на мъжката фигура на картината и изважда съвпадащото от гардероба на У Сонг. Именно това, което носеше на снимките от лодката на политика.

В офиса си Йо Джу се взира във визитната картичка на бившето ченге, следовател Куак.

У Сонг намира якето си в торба за боклук до вратата. Ми Ре спи дълбоко, когато мъж се промъква в стаята й. Чувайки го да влиза, тя се събужда и си мисли, че е секретарят Чой. Тя сваля маската си за сън и крещи, докато ръката стиска устата й.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели