Утре в “Смъртоносна изневяра”: (25 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (25 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 9

В апартамента си Су Хо пуска пистолета по искане на натрапника.

Су Хо пита агента защо му е наредено да гледа Йо Джу. Су Хо споделя заглавието на книгата на Йо Джу в замяна на неговата история.

Започвайки преди 10 години, той рови из боклука на Йо Джу, за да намери откъси от нейния роман, за които докладваше на началниците си. Един ден той открива, че тя е закупила тетродотоксин (отрова), за да може да убие гаджето си, което смята, че изневерява.

Су Хо пита дали е още жив. Агентът отговаря, че той се ожени за нея. Когато СуХо пита колко опасна е Йо Джу, агентът посочва, че около нея е имало множество странни смъртни случаи.

Йо Джу се опитва да работи, но се разсейва, мислейки за мениджър Ким.

На Филипините мрачният жътвар се промъква до спящия мениджър Ким. Той го събужда с пистолет и го пита къде е USB-то. Той е изненадан да види, че мениджър Ким не е в леглото.

Директор Ма е ядосан, когато мрачният жътвар съобщава, че и мениджър Ким, и USB-то липсват. Аутопсията на Су Джонг установява причината за смъртта – прободната рана на сънната й артерия.

Йо Джу получава анонимно писмо и го отваря – изгоряла покана за сватба. Преди девет години тя отправи същата покана към мъж.

Директор Ма се взира в пръстен и се връща към момента, когато е бил в болницата, покрит с изгаряния. Една жена тихо поставя пръстена на леглото му и се отдалечава, докато той плаче. Главният изпълнителен директор Юн пие, ядосан, че ченгетата все още не са открили кой е убил Су Джонг. Мениджър Ким се завръща на корейските брегове. Консултант Нам казва, че се е обадил на репортери.

У Сонг се страхува, че Йо Джу ще види политическата му дейност, но консултант Нам го уверява, че ще го подкрепи. Сънг Чол и Се Джин продължават да разглеждат гробището и откриват колата на Йo Джу на записите от видеонаблюдението от онази нощ.

Докато разследват, Сънг Чол получава телефонно обаждане: това е мениджър Ким. Мениджър Ким отива в уговорения ресторант, за да изчака Сънг Чол и яде, сякаш е гладувал.

Сънг Чол и Се Джин се втурват, но изглежда, че някой друг е пристигнал първи. Мениджър Ким е изчезнал, а ресторантът е в пълен хаос. Те вземат показания от свидетели и събират записи от видеонаблюдение от района.

Су Хо информира Джи Юн, че трябва да бъде по-внимателен, тъй като госпожа Йом започва да се съмнява в него.

Джин Хо се изправя лице в лице с Йо Джу в главния офис. Йо Джу игнорира странното, отвратително поведение на Джин Хо и го отблъсква настрани. Тя влиза, за да намери У Сонг сам, но веднага усеща характерния парфюм на Ми Ре.

Су Хо преглежда дневника на обажданията и намира нещо, което изглежда като телефонен номер. Той използва собствения си телефон, за да се обади, и е изненадан, когато директор Ма отговаря.

Ма затваря телефона след няколко секунди мълчание, но знае, че Йо Джу е единствената с този номер. Су Хо си спомня, че агентът каза, че директор Ма познава най-добре Йо Джу и сега предполага, че трябва да се познават лично.

В офиса си У Сонг се опитва да остане спокоен, докато Йо Джу минава точно до кабинета, в който се крие Ми Ре.

Изведнъж вратите на шкафа се отварят и Ми Ре крещи. Йо Джу се взира право в нея, докато спокойно я поздравява и й казва, че най-накрая се срещнаха.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели