Утре в “Смъртоносна изневяра”: (03 февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (03 февруари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 16

Следовател Куак казва на детективите, че Йо Джу е написала статията за това, въпреки че е приписвана на Мин Дже. Тази статия унищожи репутацията на Су Джонг, затова тя избяга в Щатите.

Су Хо мърмори в мазето, че никога не е трябвало да спасява Йо Джу, ако всичко, което тя ще направи, е да го убие. Той забелязва плик под падналия рафт. Вътре е статията, която Йо Джу е написала за “Тайната молитвена стая” на баща си. Горе У Сонг започва да изпада в паника, когато вижда обувките на Су Хо до вратата и не може да намери Йо Джу.

Су Хо бързо пъха отново плика под рафта, когато Йо Джу се приближава. Су Хо слуша записа и открива, че нейният брак е бил уловка и няма представа на какво да вярва сега.

Мин Дже инсталира скрита камера в офиса на баща й в църквата. Мин Дже трябва да отнесе това незабавно в полицията. В колата той казва на приятелката си, че трябва да остави нещо преди вечеря. Той стартира запалването и колата избухва.

Изведнъж Йо Джу разбира какъв е финалът на главния изпълнителен директор Янг. Главният изпълнителен директор Юн е сигурен, че това е просто история.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели