Утре в “Смъртоносна изневяра”: (02 февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (02 февруари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 15

Преди девет години. 

Екипът на следователя Куак обсъжда плана си да арестува бащата на Йо Джу в църквата, която използваше за свой офис. Операцията се наричаше… Тайната молитвена стая.

В настоящето

Следовател Куак казва на детективите, че Йо Джу е написала статията за това, въпреки че е приписвана на Мин Дже. Тази статия унищожи репутацията на Су Джонг, затова тя избяга в Щатите.

Су Хо мърмори в мазето, че никога не е трябвало да спасява Йо Джу, ако всичко, което тя ще направи, е да го убие. Той забелязва плик под падналия рафт. Вътре е статията, която Йо Джу е написала за “Тайната молитвена стая” на баща си. Горе У Сонг започва да изпада в паника, когато вижда обувките на Су Хо до вратата и не може да намери Йо Джу.

Су Хо бързо пъха отново плика под рафта, когато Йо Джу се приближава. Су Хо слуша записа и открива, че нейният брак е бил уловка и няма представа на какво да вярва сега.

Мин Дже инсталира скрита камера в офиса на баща й в църквата. Мин Дже трябва да отнесе това незабавно в полицията. В колата той казва на приятелката си, че трябва да остави нещо преди вечеря. Той стартира запалването и колата избухва.

Янг иска да остави миналото да си отиде, но Йо Джу вече не може да го игнорира – не и сега, когато Су Джонг е мъртва. Янг е шокирана от намека, че всичко е свързано. Йо Джу засега само предполага, но очаква скоро виновникът да я посети. Су Хо чува всичко, докато подслушва зад ъгъла. Осъзнавайки, че Йо Джу може да не е виновникът, той се чуди как кръвта на Су Джонг е попаднала в мазето й.

Г-жа Йом енергично почиства хладилника в мазето. Детективите са принудени да помолят Йо Джу за нейната помощ, но Йо Джу не се интересува. Тя смята, че е нелепо да молят нея, техния заподозрян човек, за помощ при намирането на виновника.

Йо Джу споделя подозренията си с детективите, че главният изпълнителен директор Янг може да е виновникът и ги предупреждава, че тя винаги има бодигардове. Йо Джу посочва, че въпреки че Су Джонг изчезна ден след това, церемонията по награждаването не предизвика интерес.

Йо Джу обяснява, че Су Джонг е планирала да се срещне с някого тази вечер. Тогава Ким се опитва отчаяно да я спре, докато главният изпълнителен директор Янг си проправя път там. Когато Су Джонг открива, че Ким е докладвал всичките й дейности на главния изпълнителен директор Янг, тя хвърля трофея си към нея. Главният изпълнителен директор Янг я напада и намушква. Пред тези обвинения главният изпълнителен директор Янг казва, че Йо Джу все още я разбира погрешно.

Изведнъж Йо Джу разбира какъв е финалът на главния изпълнителен директор Янг. Главният изпълнителен директор Юн е сигурен, че това е просто история.

Всички ги гледат объркано, докато Чанг Сънг Чол не получава обаждане. Някой си е признал, че е убил Су Джонг.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели