Утре в “Смъртоносна изневяра”: У Сонг е освободен и открива флашката, но (31 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (31 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 13

Чанг Сънг Чол и Се Джин гледат шокирани мъртвото тяло на мениджъра Ким.

Зашеметеният У Сонг е с белезници и пита защо е арестуван. Детективите му напомнят, че на външни лица е забранено да носят храна на затворниците.

Те знаят, че разпитът му ще бъде предизвикателство, тъй като той е адвокат. Освен това Йо Джу е негова съпруга. У Сонг твърди, че всичко е нейна работа – от готвенето на храната, която е донесъл, до решението да поеме случая на мениджъра Ким.

У Сонг отрича да има нещо общо със смъртта на Ким. В килията У Сонг продължава да го сърби по врата. Той забелязва нещо скрито в дрехите му: талисман. Той го разпознава от случай, в който жена е скрила талисмани, за да предотврати изневярата на съпруга й.

У Сонг се страхува, че Йо Джу е разкрила изневярата му.

В мазето Йо Джу поставя задача на Су Хо да й помогне да изчисти книгите, от които вече не се нуждае. Йо Джу не забелязва падащия рафт, но Су Хо се втурва, за да покрие тялото й с неговото, притискайки я към стената.

Джин Хо съобщава на Йо Джу за ареста на съпруга й, но тя не се притеснява и не вижда смисъл да наема адвокат за У Сонг, тъй като той самият е адвокат. Ако е невинен, скоро ще бъде освободен.

Йо Джу посещава У Сонг и го пита как почина мениджърът Ким.

Йо Джу подава жалба. Йо Джу чу от У Сонг, че единственото нещо, което е консумирал, е водата в управлението. Тя пита детективите дали се проверява и водата. Чанг Сънг Чол и Се Джин не се отказват толкова лесно от подозренията си към Йо Джу и се чудят дали тя е сложила нещо във водата. Ми Ре се опитва да се свърже с У Сонг.

Йо Джу е разочарована, когато У Сонг казва, че мениджърът Ким е починал, преди да успее да разкрие местонахождението на USB-то. У Сонг оставя Йо Джу у дома и използва ходенето до аптеката като извинение, за да провери тайния си телефон.

В мазето Йо Джу се изправя срещу г-жа Йом за подправката, която е използвала, като отбелязва, че мирише на билка. Г-жа Йом признава, че това е за “намаляване на издръжливостта на мъжа”.

Същата нощ У Сонг се измъква от леглото и кара до телефонна кабинка, за да извади USB-то, като го намира залепен в осветителното тяло точно там, където мениджърът Ким каза, че е.

Г-жа Йом рови в градината на Йо Джу и открива нещо, увито в черна торба. У Сонг изпада в паника, когато Йо Джу му се обажда, докато се прибира вкъщи. Когато не може да се свърже с него, Йо Джу претърсва къщата. Тя излиза навън и го забелязва в двора.

Йо Джу грабва предмета, който крие зад гърба си. Това е кутия цигари. Той твърди, че не може да спи и се заклева да ги откаже. Йо Джу го изпраща в леглото и се затваря в офиса си.

У Сонг веднага грабва лаптопа си, за да провери USB-то, но няма заряд. За времето, което му е необходимо, за да вземе зарядното си, USB-то изчезва. Докато той обикаля, Йо Джу включва USB-то в компютъра в офиса си. Изненадана е, докато разглежда съдържанието.

На следващия ден У Сонг претърсва офиса й, но не намира USB.

Атмосферата между двойката е напрегната през целия ден. Следобед тя предлага да се разходят и той е нервен, когато тя спира да си купи инструменти – резачка, много остри инструменти, престилка и голяма чанта.

В тъмното У Сонг следва указанията на Йо Джу, докато карат през планините по пътя към гробището.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели