Утре в “Смъртоносна изневяра”: Ким обвинява Йо Джу, че го е отвлякла, а после признава, че той е убил Су Джонг (26 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (26 януари) в следващия епизод на корейския сериал “Смъртоносна изневяра”, излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady!

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 10

Сънг Чол и Се Джин се втурват в болницата да търсят мениджър Ким. Той е разтърсен, но изглежда няма сериозни наранявания.

В офиса на У Сонг Ми Ре буквално тича и оставя У Сонг и Джин Хо, за да се изправят срещу зловещо спокойната Йо Джу.

Главният изпълнителен директор Юн вижда Йо Джу и коментира, че си е променила името.

Су Хо се обажда на Йо Джу с извинението, че има материали за нея и пита къде е тя. Тя го изплашва, когато казва, че е зад него.

По време на среща, Ми Ре е разсеяна и пише на У Сонг, надявайки се, че тя не го е затруднила. Тя се усмихва, когато той отговаря да не се тревожи.

Йо Джу пита дали би се развела със съпруга си заради афера, но Юн Хи не е склонна, особено след като имат Донг Хо. Йо Джу предполага, че единственият начин в този случай би бил “да се отърват от нарушителя”.

Мениджър Ким разказва как Йо Джу е казала, че ще го убие, ако се върне в Корея, но след като видя публикации на фен сайта на Су Джонг, в които се твърди, че той е убиецът, той трябваше да се върне.

Джин Хо се опитва да изглади нещата, като казва, че У Сонг почти не познава Ми Ре – той просто я скри, за да не разбере Йо Джу погрешно нещата. Йо Джу предполага, че Джин Хо също има нещо към Ми Ре, което го оставя без думи.

Йо Джу разбира, че може да има моментно привличане, но ги предупреждава да не се увличат.

У Сонг е объркан, когато Сънг Чол казва, че е там, за да говори с Йо Джу. В офиса й той й показва снимки на колата й от гробището от камери за видеонаблюдение и я информира, че мениджър Ким я обвинява, че е виновна. Тя се присмива, когато той вади белезниците си.

Йо Джу разговаря с мениджър Ким насаме, въпреки че Сънг Чол и Се Джин гледат от другата страна на стъклото. Йо Джу намира за странно, че мениджър Ким уж е избягал през прозореца на банята, когато обикновено са доста малки. И как е избягал от петимата души, за които твърди, че е наела?

Йо Джу се усмихва на камерите и се навежда, за да прошепне нещо в ухото на мениджър Ким. Сънг Чол се втурва и пита дали Йо Джу го е заплашила.

Мениджър Ким отрича това и вместо това пада на колене и признава убийството на Су Джонг.

У Сонг тича към нея, когато тя излиза, и тя го уверява, че всичко е наред. Тя просто помагаше при разследването. Йо Джу му казва първо да се прибере вкъщи – тя трябва да се срещне с някого.

У Сонг я следва тайно, успява да намери отворен прозорец и надниква вътре.

В тъмната стая Йо Джу седи срещу мъж, който се оказва директор Ма.

© 2022 S. Ivanova. All rights reserved.

Сподели