Утре в “Неразделни”: (11 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (11 януари) в следващия епизод на индийския сериал “Неразделни”, излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!


Източник: Star Plus

Превод и адаптация: Telenovellas News

Епизод: 57

Дживика влиза в кухнята и наблюдава тайно Манви. Вижда колко е тъжна, че не е получила поздравления за рождения си ден от най-важния човек в живота си, а именно от нея.

Вирен получава обаждане от Решикеш. Всички я поздравяват за празника. Девойката уверява баба си, че е изгладила недоразуменията си с Вирен.

Вирен се чува с Биджи и й казва, че още днес Манви ще признае истината на Дживика.

На сутринта Манви реже парче торта и го занася в стаята на Дживи. Тя обаче я отпраща и й заявява, че няма да й проговори, докато не й признае защо е отказала да даде кръв.

Семейството на Манви й подготвя изненада и пристига в Чандигар. Тя е във възторг. Затичва се към близките си, но се спъва и пада в ръцете на Вират.

Биджи отива в стаята на Дживика и я пита защо не е поздравила сестра си за рождения й ден.

Дживика осъзнава, че не е редно да се държи така с Манви в най-щастливия й ден, и й подарява своя подарък, след което настоява да й каже истината.

Със сълзи на очи Манви признава на Дживи, че е болна от рак…

Дживика приема новината със завидно спокойствие и уверява сестра си, че щом са заедно, ще се справят с всичко.

Манви е на седмото небе от щастие от това, че е получила подкрепа от сестра си и същевременно не е помрачила щастието й.

Девойката веднага слиза при близките си, за да им съобщи, че между нея и Дживика вече няма тайни.

Когато остава сама в стаята си, Дживика изпада в ужас. Тя осъзнава, че може да загуби Манви, и не сдържа сълзите си.

Дживика събира сили и слиза в трапезарията на тържеството по случай рождения ден на Манви. Настоява сестра й да се храни, за да има сили да преодолее болестта.

Сподели