Утре в “Неразделни”: Свамини решава да разтрогне годежа на Дживика и Вирен (29 октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (29 октомври) в първия епизод на индийския сериал “Неразделни”, излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!


Източник: Star Plus

Превод и адаптация: Telenovellas News

Епизод: 10

Свамини настоява пред Чандрика да подпомогне финансово семейството й за подготовката покрай предстоящата сватба.

Въпреки че Чандрика се опитва да отклони проявения жест, Свамини продължава да настоява и накрая бабата на Дживика и Манви склонява.

Вират се обажда на Манви, за да й се извини. Девойката приема и използва случая, за да му благодари за съдействието да съберат Дживика и Вирен.

Свамини изпраща в Решикеш ексцентричния дизайнер Рохит, който да се погрижи за облеклото на Дживика в сватбения й ден.

Рохит пристига в имението и още от вратата остава шокиран от облеклото на семейство Чодхари.

В този момент Манви се прибира у дома със сарито, което е избрала за сестра си за предстоящата й сватба с Вирен.

Рохит се намесва и заявява, че сарито е винтидж. Манви се вбесява и започва да му крещи, като му заявява, че Дживика лично я е помолила да й избере сари за сватбата. 

Ексцентричният мъж остава потресен от отношението на младата девойка и веднага звъни на Свамини. Заявява й, че се учудва как е позволила Вирен да избере за жена член на такова невъзпитано семейство.

Свамини веднага звъни на Чандрика, за да потърси сметка за непристойното поведение, което семейството й е демонстрирало пред Рохит.

Чандрика, която все още е на пазара, се извинява на Свамини от името на Манви и й предлага дизайнерът да заповяда отново в имението утре, когато и тя ще е там.

Бабата се прибира в имението и открито укорява Манви за поведението й пред дизайнера. Дживика се опитва да защити сестра си, но Чандрика я спира.

По-късно Дживика дочува разговор на чичо й Мадан и баба й, от който й става ясно, че семейството й е похарчило всичките си пари за сватбената й церемония с Вирен.

Дживика се прибира разстроена в стаята си, а Чандрика чува плача й и отива при нея. Девойката единствено настоява да носи огърлицата от майка си в сватбения си ден.

Чандрика дава дума на внучка си, че желанието й ще бъде изпълнено и тя ще носи спомена от майка си на сватбата си с Вирен.

На следващия ден обаче Свамини пристига в Решикеш с избрана от нея и Рохит огърлица за Дживика.

Дживика моли Свамини да носи огърлицата на майка си, но лелята на Вирен е категорична, че тя няма да подхожда на роклята й.

Чандрика се намесва и заявява, че внучката ще носи бижуто на майка си в сватбения си ден. Свамини си тръгва обидена, решена да разтрогне годежа на племенника си с Дживика.

Сподели