Утре в “Намери ме”: Сватбата на Шафак и Жулиде, Алев отвлича (11 ноември)

Идва сватбеният ден на Жулиде и Шафак. Алев тайно крои подлия си план как да го осуети. Изглежда е готова да стигне до крайности…

Мелек и Елиф пристигат в дома на Жулиде. Шафак се подготвя под зоркото око на Леман.

Жулиде облича Емирхан в елегантен костюм. Алев ги наблюдава тайно със злобен поглед.

Жулиде показва на Мелек костюма, който ще носи в сватбения си ден. Вътрешно майката на Емирхан иска да носи сватбена рокля, но се страхува от реакцията на Шафак и Леман (тъй като е разведена жена).

Точно в този момент Шафак пристига в дома на любимата си с голяма кутия. Жулиде остава очарована, когато я отваря и вижда мечтаната сватбена рокля.

Жулиде облича роклята. Всички остават зашеметени от красотата й. Леман пристига и подава ръка на бъдещата си снаха. Жулиде я целува, както повелява традицията.

Бъдещото семейство пристига в ресторанта. Леман едва сдържа сълзите си. Жулиде отива при нея, хваща ръката й и обещава да направи сина й щастлив.

Алев е пред ресторанта и тайно наблюдава церемонията. В това време вижда как Емирхан излиза от ресторанта, за да си поиграе с негов приятел.

Емирхан изритва топката надалече, а Алев се появява и я хваща. Малкият отива да я вземе, но Алев го хваща и го отвлича.

Елиф първа забелязва, че Емирхан липсва, и излиза навън, за да го потърси.

Служителят от общината пристига, за да бракосъчетае Жулиде и Шафак. В това време Елиф се появява и заявява, че Емирхан го няма.

Всички изпадат в паника и тръгват да го търсят. В това време Алев завлича Емирхан и го заключва в изоставена сграда.

Шафак е убеден, че Туфан стои зад похищението на Емирхан. Намира го и го хваща за гушата. Туфан е категоричен, че Алев е отвлякла сина му.

Алев се връща в близост до ресторанта и наблюдава със задоволство провалената сватба. Елиф я забелязва и я проследява до изоставената сграда. Веднага отива да каже на майка си.

Жулиде едва се сдържа да не припадне от притеснение. Леман се опитва да я успокои.

Акън най-накрая се решава да признае на Бирдже, че е влюбен в нея.

Алев посяга на Емирхан. В това време Мелек и Елиф успяват да влязат в къщата и да го спасят.

Мелек връща Емирхан в ресторанта. Алев е разкрита пред всички и безсилна да направи каквото и да било повече, си тръгва.

Сватбата на Жулиде и Шафак продължава. Двамата най-после сключват брак и са готови да посрещнат щастието си.

Сподели