Утре в “Мерием”: Мерием е хвърлена в тъмницата (30 октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (30 октомври) в следващия епизод на турския сериал “Мерием”, излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 17:00 ч. по Diema Family!


Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод5

Гючлю посещава Бурджу, която тренира в залата. Иска от нея видеото, свързано с катастрофата. Полицайката отвръща да си го намери сам, защото няма да му помогне. Гючлю е впечатлен от Бурджу.

Ариф, бащата на Мерием, идва в съзнание. Октай го посещава, а Ариф се досеща, че той е блъснал Севинч, тъй като раните на Мерием са били от дясната страна. 

Октай предупреждава сестрата да не допуска никого в стаята на Ариф. 

Дерин хваща Саваш за ръката и го уверява, че всичко ще отмине. 

Дерин взима ключовете, които Севинч е изпуснала в колата ѝ, и ги изхвърля в морето. 

Белиз става адвокат на Мерием и я посещава. Казва ѝ, че баща ѝ се е събудил и е питал за нея. 

Гючлю пристига в заведението, в което Севинч е работила. Иска от собственика записа от камерите, но той го лъже, че видеонаблюдението е сложено за заблуда. След това Гючлю научава от колежката на Севинч, че мъжът го е излъгал. 

Дерин получава заплашително съобщение, че някой знае какво е сторила онази нощ. 

Гючлю известява Саваш, че адвокатът на Мерием е бил сменен и вече ще я защитава Белиз Билен. 

Дерин намира къщата на Октай и мисли, че той е изпратил заплашителното съобщение. Октай я съветва да подаде сигнал в прокуратурата, но така ще се злепостави сама себе си. Дерин го уверява, че ще се разбере кой я изнудва. 

Две затворнички хващат Селма в тоалетната и чупят пръстите на ръката ѝ. Искат от нея да подпише, че се отказва от детето си. Мерием крещи за помощ и налага двете нападателки. Селма казва на надзирателките, че Мерием не е виновна, а я е защитила. 

Октай се среща с Ертан и иска да проучи номера, от който е пратено съобщението до Дерин. 

Саваш заплашва Белиз да се откаже да защитава Мерием, защото ще съжалява. 

Селма се връща с превързана ръка и маха ножа от под леглото на Мерием. Обажда се на човека на Саваш и заявява, че повече няма да работи за него, тъй като е искала да бъде защитена от мъжа си, а двете затворнички за малко не са я убили по негово нареждане.

Става ясно, че шефът на Севинч изнудва Дерин. Уговаря ѝ среща и иска пари, за да мълчи. 

Надзирателките претърсват килията и откриват ножа под леглото на Мерием. Селма уверява останалите затворнички, че този път не го е оставила тя.  

Вкарват Мерием в карцера на тъмно за цялата нощ. 

Сподели