Утре в “Мерием”: Белиз решава да се отърве от Октай (08 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (08 януари) в следващия епизод на турския сериал “Мерием”, излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 17:00 ч. по Diema Family!


Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 25

Селма поднася чай на Мерием, който отключва сърцето. Третата глътка открива тайната любов в сърцето. 

На следващия ден Мерием се събужда в добро настроение и пее.

Ертан вижда копчето на Октай в кабинета на Бурджу, но тя не му разкрива чие е.

Мерием носи сладки на Саваш под формата на слънце в холдинга на Саргун. Той отваря и вижда бележката от нея, в която пише, че му благодари за Ариф и че ще върне дълга си. Саваш помирисва сладките и се усмихва.

Октай пристига в кабинета на Саваш и си взима от сладките на Мерием, без да подозира, че са нейни. Не спира да дразни Саваш и да го предизвиква.

Нуртен се появява в пекарната и иска извинение от Мерием. Под кутията със сладки оставя картата за резиденцията на Саргун. Мерием си спомня, че папка със същите инициали е видяла в болницата заедно с писмото.

Октай казва на Саваш, че предишната вечер Юрдал му се е обадил за помощ. Прокурорът е разрешил на стария Саргун да разкаже истината на Дерин. Заявява, че казаното от Дерин е истина и може да му го докаже.

Октай не спира да се тъпче със сладките на Мерием, а Саваш дръпва кутията.

Бурджу разкрива на Гючлю, че кръвта на копчето е от Севинч. Двамата отиват в магазин “Престиж”, където са поръчани ръкавелите.

Белиз кани Октай да празнуват. Предупреждава охраната, че очаква гост (Мерием) и да я пуснат в комплекса.

Мерием намеква на Селма да не се доверява прекалено на Белиз за делото за попечителство.

Гючлю отива в “Престиж”, а продавачът получава обаждане от Ертан да не ѝ дава списъка с хората, купили копчета в онзи ден. Гючлю се намесва и казва, че е дошъл от името на Саргун.

Продавачът предава списъка на Гючлю и Бурджу, а в него фигурира името на Белиз. Саваш също е там и дава листа на полицайката, която заявява, че сама ще го прегледа у дома.

Ертан пътува към магазина и информира Октай за случващото се. Прокурорът изпада в паника, а на вратата се появява Мерием.

Октай заплашва Саваш, че ще си плати за стореното.

От паниката Белиз се досеща, че Октай е карал колата в злополучната нощ.

Мерием пристига и вижда Октай по халат в резиденцията на Саргун. Упреква го, че работи с човека, който е опитал да я убие в затвора, възползвал се е от правомощията си, взел е подкуп, оклеветил е хора и е вкарал Туран в затвора. Заявява, че я е срам от него. Предава му визитката, оставена от Нуртен. Октай се досеща, че Белиз и майка му са кроили план зад гърба му. Белиз чува целия им разговор и е стъписана от Октай.

Белиз си събира багажа и казва на Октай, че Мерием е била права през цялото време. Единственият му проблем е бил да спаси самия себе си. Сигурна е, че Октай е видял блъснатата Севинч и я е оставил да лежи насред пътя.

Октай заплашва Белиз, че ще ѝ отмъсти, ако си отвори устата. Белиз го нарича егоист, нищожество и подлец. Октай я притиска до стената и ѝ крещи, а адвокатката отвръща, че ще се отърве от него, след което си тръгва.

© 2022 T. Andonov. All rights reserved. 

Сподели