Утре в “Мерием”: Бащата на Саваш измъква Мерием от затвора и решава да я убие (31 октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (31 октомври) в следващия епизод на турския сериал “Мерием”, излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 17:00 ч. по Diema Family!


Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 6

Дерин носи парите на шефа на Севинч в заведението. В това време Гючлю влиза тайно и опитва да прегледа записите от камерите, за да разбере при кого се е качила Севинч. Дерин успява да се измъкне през прозореца. 

На сутринта Мерием е изкарана от карцера и върната в килията. Селма уверява Мерием и затворничките, че не тя е сложила ножа под леглото на Мерием. 

Надзирателката съобщава на Зелиш, че я местят. Селма се досеща, че Зелиш е изпълнила нарежданията на Юрдал и е подхвърлила ножа на Мерием. 

Октай се среща с ресторантьора и му казва да продължава да изнудва Дерин. Иска и видеата от нощта на злополуката. 

Саваш отива на свиждане на Мерием. Заявява, че е сигурен в това, че освен нея, има и още един замесен в катастрофата. Същият този я е свързал със скъпоплатената адвокатка Белиз. 

Туран позвънява на Октай и го смъмря, задето не го е уведомил за ставащото с Ариф и Мерием. Туран пристига в Истанбул, за да се види с Ариф. 

Октай е в паника и опитва да убие Ариф преди Туран да се е появил. Спира кислорода му, но Туран пристига и Октай не успява. 

Саваш хваща Мерием за косата и иска да му признае, че не го е извършила тя, за да се свършва по-бързо. Мерием отказва да говори. 

Заради спирането на кислорода мозъкът на Ариф е увреден. Бащата на Мерием е парализиран и не може да се движи и говори. 

Селма се сприятелява с Мерием и ѝ дава от направената баница. 

Туран посещава Юрдал и го заплашва, че скоро сват му адвокат ще научи за мръсотиите, които върши. Заявява, че той лично ще се заеме със случая на Мерием и ще разкрие, че Юрдал ѝ е преписал вината. Пресата ще раздуха новината и бащата на Дерин ще разбере. 

Туран се свързва с Октай и му казва, че е имало пропуски и липси в преписката на Мерием. Непременно да ги набавят и да поискат заседанието да е скоро. Юрдал е притиснат и се съгласява. 

Когато Туран си тръгва, Юрдал нарежда на Ръза да убие Мерием, след като излезе от затвора. 

Последната нощ на Мерием в затвора се превръща в ад. Хората на Юрдал опитват да убият Мерием, но приятелката ѝ се изпречва и е наръгана смъртоносно. 

Мерием излиза от затвора и научава за състоянието на Ариф. 

Сподели