Утре в “Мерием”: Ариф издава Октай (16 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (16 януари) в следващия епизод на турския сериал “Мерием”, излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 17:00 ч. по Diema Family!


Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 28

Саваш получава запис от камерите, записващи улицата, на която се намира магазин “Престиж”. На видеото се вижда как Ръза, копоят на Юрдал, е влизал в бижутерията. Саваш е сигурен, че баща му пази този, чието име е било в списъка. 

Тюлин открива, че Наз си пише с момче. 

Мерием е бясна и обвинява Октай за нападението над Бурджу и Гючлю. Октай се прави на невинен и ѝ показва видеото с крадеца. Обещава да разследва и да открие истината. Мерием го заплашва, че ако излезе, че той стои и зад станалото с пострадалите, ще отиде директно при главния прокурор и ще го разкрие. 

Мерием иска да се срещне със Саваш. Той я вика в холдинга. 

Дерин открива в кабинета на Саваш бележка за дарението му в болницата на Халдун. Упреква го, че има чувства към Мерием. Саваш я гони. 

Дерин среща Мерием в сградата на “Саргун” и я предупреждава да не тича постоянно след Саваш. 

Дерин веднага докладва на Юрдал, че Мерием е във фирмата. 

Саваш казва на Мерием, че докато не му даде каквото иска, няма да позволи да ѝ се случи нищо. Тя споделя, че не е сигурна, че нападението е свързано с нея. 

Юрдал се появява и иска сметка какво търси Мерием при Саваш. Припомня на сина си за обещанието към прокурора. Саваш заявява на баща си в присъствието на Мерием, че тя може да идва в холдинга, когато си поиска, а той няма да се бърка. Юрдал я нарича убийца, а Мерием му отвръща, че убиец е този, който умъртвява умишлено. Казва му, че е наясно за опита му да я ликвидира в затвора, и нека бъде щастлив с мръсните си работи, с подкупите си и с убийствата. Допълва, че ще дойде ден, когато парите му няма да могат да го спасят. 

Дерин известява Октай, че е станало така, както той е поискал – Саваш и Юрдал са се скарали. 

Саваш настига Мерием и ѝ се извинява от името на баща си. Разпитва я как е Ариф и иска след изписването му да се приберат в старата им къща. 

Октай се промъква в дома на Белиз и опитва насила да я целуне. Тя изпада в истерия и го пропъжда. 

Саваш моли сестрата в болницата да му докладва, ако Ариф проговори. 

Сестрата и човекът на Октай тръгват да местят Ариф в друга болница. 

Белиз говори с брат си Берк, който скоро пристига в Истанбул. 

Октай изпраща майка си и и баба си на село. 

Мерием не престава да се усмихва, спомняйки си за Саваш. Селма се досеща за симпатиите и предлага нарочно да изхвърлят картичката от него, но Мерием не позволява. Селма започва да се смее. 

Бурджу открива в бюрото на Ертан лекарства и се досеща, че може би той е нападателят. 

Октай разбира от Дерин, че скоро Мерием и Ариф ще заминат, тъй като Ариф ще проговори и проходи. Звъни на своя човек в болницата и му дава инструкции. В същото време Ариф признава на сестрата в болницата, че Октай е опитал да го убие. Човекът на Октай чува това, а сестрата побягва и звъни на Саваш. 

Саваш поръчва нова фурна за изгорялата пекарна на Мерием, която до десет дни ще е готова. 

Октай получава обаждане от болницата, Саваш също. И двамата пътуват към лечебното заведение с бясна скорост, а в същото време Мерием пристига при баща си. 

© 2022 T. Andonov. All rights reserved. 

Сподели