Утре в “Доктор чудо”: Докосване (26 ноември)

Прочетете какво ще се случи утре (26 ноември) в следващия епизод на турския сериал “Доктор Чудо”, излъчващ се всеки делник от 13:50 до 14:50 ч. по bTV!


Източник: Youtube канал “Mucize Doktor”

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизод: 38

Али чака Лейля да се събуди. Съобщава ѝ, че операцията е минала успешно. За съжаление, синът ѝ е направил така, за да оперират жената. Али ѝ казва, че синът ѝ има склонност към насилие. Тя трябва да го накара да се лекува. Ферман съветва жената да не дава Джан в приют. 

Пациентката на Танжу има рак на гърдата. Този тумор произвежда токсини, които действат върху мозъка ѝ и прави жената психичноболна.

Всичко, което е направила, е било под въздействието на тези токсини. Вейсел се съгласява да оперират съпругата му.

Назлъ моли Али да докосне ръцете ѝ. Али моли лекарката да си затвори очите и се опитва да я докосне по лицето.

Джан отново се развиква, че иска да се прибере вкъщи и започва да посяга към Ферман. Ачелия се намесва и успокоява детето.

Вейсел заявява на Назлъ да не се опитва да говорят за жена му, защото той няма да ѝ прости. 

Братът на Вейсел казва, че Али е целунал снаха му пред очите им. Али си признава, че жената го е целунала. Назлъ е изненадана. 

Али се оправдава, че трябва да бъде готов за това. Но не е очаквал и му е било неприятно. Той очаква истинска целувка, когато настъпи моментът.

Али обяснява, че жената има тумор и не е осъзнала какво прави. Братът на Вейсел посяга на Али, но Вейсел се намесва и отвежда роднините си да чакат пред операционната.

Адил вика Ферман на покрива, за да поговорят. Двамата се качват на ръба. Адил го пита дали обича Белиз. Обвинява го, че не би скочил заради нея от покрива. 

Ферман се обяснява пред главния лекар. Адил заявява, че Белиз вече е скочила от покрива заради Ферман. 

Адил дава съвет и на Белиз да се върне в болницата, защото Ферман ще се разкрие пред нея.

Сподели